DJ na svatbu

Trubín 21.8.2020

Na páteční svatbu si objednal mé služby DJ na svatbu ženich Jakub. Popravdě jsem nevěděl, co všechno mě čeká, jelikož jsem dostal jen minimum informací a žádná schůzka neproběhla. Věděl jsem, že chtějí nazvučit i svatební obřad. Ten začínal v pátek v pravé poledne. Ten den byl nejteplejší z celého týdne a už ve 12 hod. teploměr atakoval třicítku ve stínu. 

Já dorazil do Trubína jako obvykle hodinu předem, abych vše stihl připravit na zahradě zdejší stodoly. Na fotografie se můžete kouknout na mém facebooku DJ na Svatbu – Petr Berka.

Svatební obřad byl standardní a trval asi 15 min. Následovalo krátké focení a poté hned přesun ke stolu, kde se podával hovězí vývar se svíčkovou na smetaně a byla výborná! Je v tom horku to chtělo dát menší odpočinek a jelikož bylo dost času, tak každý s tím s tím naložil jak jen nejlépe mohl a usednul někam do stínu. Asi 40 svatebních hostů čerstvých novomanželů Sabči a Jakuba se i přes tropické a úmorné vedro bavilo a během 16 hod jsme pozval všechny na taneční parket k prvnímu tanci novomanželů. Dal jsem i další 3 skladby pro ostatní svatebčany, jelikož na žádné velké skákání to v tom horku nebylo. 

Opak byl ale pravdou…. V další sérii po přestávce jsem chtěl zabavit ty nejmenší svatební hosty, tedy děti a musím říct, že to byl dobrý nápad?! Dětí bylo na svatbě asi 8 do 7 let a k jednotlivým skladbám dostávaly i úkoly. Např. vzít někoho z rodiny na parket do mašinky nebo zatancovat hlava, ramena, kolena, palce:-) Překvapivě plný parket i v tomhle horku a krátké video najdete v příběhu na Instagramu ZDE.


Celá večerní párty začala až kolem osmé večerní a byl to příjemný večer, kde dostával prostor skoro každý žánr, aby si všichni přišli na své. Asi nejvíc to byly rockové pecky od Kabátů nebo Wohnoutů atp. a CZ hity v podobě Karla Gotta a Michala Davida a dalších. Ti měli největší úspěch u svatebčanů a skákali na refrén hodně vysoko….Také bych málem zapoměl na vtipnou svatební tombolu nebo novomanželský kvíz se zvedáním bot. 

O půlnoci přišel čas se rozloučit. Já popřál novomanželům vše nej, poděkoval za báječný večer, který bude na vždy v mé paměti, taky jsem nafasoval chlebíčky a výslužku a odjel směr Plzeň pro pár hodin spánku, abych byl fit na sobotní svatbu Ivety a Lukáše. Čtvrtá svatba v tomto týdnu, ale o tom zase jindy zde na blogu svatebního DJ Petra Berky…

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023