DJ na svatbu

Svatba Vintířov 18.11.2023

DJ na svatbu Karlovarský kraj

Sobota 18.11.2023 a poslední (asi) svatba v letošním roce ve Vintířově. To je malá vesnička u Karlových Varů, kam si mé služby DJ na svatbu objednali snoubenci Helena a Milan. Jak zní můj titulek k této svatbě na mém IG a nebo FB profilu, tak na této svatbě jsem nebyl náhodou z nějakého hledání na Googlu nebo z jiné reklamní sítě. Oni mě totiž viděli na svatbě jejich dětí v loňském roce, to byla svatba na Kalikováku 31.7.2022, kde jsme se poznali a byli natolik potěšení zábavou, že měli ve výběru DJ na svatbu Karlovarský kraj jasnou představu! Jejich veselka proběhla v kulturním a společenském sále ve Vintířově. Tento sál také prošel rozsáhlou rekonstrukcí a ten sál je tam opravdu moc krásný a všichni včetně oddávajícího pana starosty také patřičně hrdí. Ano pan starosta provedl snoubence svatebním obřadem, který začal v 11 hodin dopoledne, ale zde jsme čekali pár minut na občanský průkaz, který si nevěsta nechala v tom spěchu a stresu doma. Po tom, co zaznělo od Heleny a Milana společné ANO už na čerstvé novomanžele a jejich 40 nejbližších přátel čekala výborná polévka a neskutečná svíčková na smetaně. Všichni si pochutnali včetně mě a já moc děkuji!

Karlovarský kraj -Vintířov a svatební DJ a moderátor

Po obědě následovalo i odpolední focení v místním krásném lesoparku, který byl od sálu vzdálen asi tak 100 metrů, takže krásná procházka i focení s Karlem Štěpánkem. Já se tam byl taky podívat a novomanželé si vzali i svého pejska Barunku. Zatímco probíhalo focení novomanželů, tak hosté se bavili, povídali si mezi sebou a nebo i se mnou, zkrátka mě brali jako rodinného příslušníka! Holt na vesnici se lidé chovají jinak a lépe než ve městě o tom žádná! Svatební oslava to byla sice malá, ale opravdu moc příjemná. Pilo se, zpívalo a taky jedlo, po focení čekalo na novomanžele společné sólo na písničku od Johna Lenona – Imagine. Na krátkou ukázku společného tance se podívejte na Tiktok. Jako zkušený DJ jsem všechny pozval na taneční parket, který byl neustále obsazený. Hrály se převážně starší oblíbené písničky. Jako zkušený DJ a moderátor na svatbu mohu nabídnout skutečně široký repertoár od 60 let do současnosti, avšak tahle svatba byla hlavně o 80-kách a 90-kách. Novější jsem hrál na přání pouze české písničky. 
Zase se budu opakovat, jak moc důležitá je hudba na svatbu. Určitě hudbu včetně jídla a výběr fotografa nepodceňujte, protože to jsou 3 základní stavební prvky, které dělají svatbu svatbou a na všechny tři atributy si vaši hosté vždy velice rádi vzpomenou! Děkuji našim novomanželům za všechno! Ať už to bylo příjemné a milé jednání, jejich neustálá pozornost jestli mám všechno pití a jídlo a následná výslužka, která byla moc fajn hlavně druhý den ráno u kávy doma:-) Děkuji zkrátka za vše Heleně a Milanovi a přeju jim šťastné a pohodové manželství! Váš DJ na svatbu a moderátor Petr Berka! 

Další podzimní svatba! Své ANO si řekla Helena a Milan ve Vintířově

Svatba Vintířov DJ na svatbu Karlovarský kraj

Přidejte také komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023