DJ na svatbu

Svatba Černá ovce Plzeň 18.7.2024

DJ na svatbu Černá ovce Plzeň

Ano tohle byl čtvrtek 18.7.2024 a mé služby DJ na svatbu si obejdnala nevěsta Maruška s ženichem Honzou. Jejich velký den měli naplánovaný v centru Plzně konkrétně v Černé ovci. Zdejší místo jsem dobře znal, ale svatební stodulu jsem navštívil prvně. Pojme svatbu nebo oslavu až o 100 lidech a nepamaju si, kde jinde v Plzni by se nacpala více jak stovka lidí… Ale stále zde není hlava na hlavě, jelikož černá ovce v Plzni má taky obrovskou terasu a abych se nepletl, tak na jejich stránkách je kapacita asi až 160 hostů. Jenža ta cena… ta je právě na určité dny v týdnu ponížena a tak se snoubenci rozhodli pro čtvrtek 18.7.2024. Právě si staví svůj domeček na Plzni severu, tak snížení ceny o 30 tisíc korun přišlo určitě vhod! A to jim dávala za pravdu asi čtyřicítka svatebních hostů a nejbližších, kteří se zde právě sešli oslavit manželství Marušky a Honzy. Svatební obřad byl církevní a na fotografie se podívejte tradičně na sociální sítě jako facebook nebo instagram.
Měl začátek v 14 hodin, počasí bylo tropické, snad až moc horké na letní svatbu, ale zde ve stodole byl příjemný vzduch díky průvanu, takže úplně super a za mě dobrý! Obřad trval asi 35 minut a vše proběhlo hladce a zaznělo tolik vytoužené ANO! Já jako svatební DJ PLzeň jse si po obřadu přestěhoval kompletní parát vedle, kde se odehrávala svatba jako řemen! K tomu se ještě dostaneme…

Jako svatební DJ v Plzni jsem doma!

Ano a a jako správný a zkušený DJ jsem udržoval celou párty ve výborné náladě, ale zde musím ruku na srdce… když máte na svatbě takové lidi, tak to jde prostě samo! Čtvrteční odpoledne na svatbě Marušky a Honzy v plném proudu, lidé si povídali, novomanželé měli také své milé povinnosti a pak přišly na řadu svatební hry resp. jen jedna svatební hra. Zde jsme náhlédli do soukromí a položili asi 30 otázek pěkně na tělo a já jako svatební moderátor jsem měl v režii. Pak přišel na řadu i první taneček a tancovat se možná i díky pozdnímu obřadu nebo pořasí začalo až ve 20 hodin po návratu z podvečeního focení novomanželů. Na ukázku prvního tance se pak podívejte sem na Tiktok. Během večer vládla skvělá hudba na svatbu! Hudba, která bavila každého od mladších až po starší a přesně tak to má být. Jak hosté začali tancovat, tak jsme také ve dvě ráno skončili a pořád neměl ženich dost:-) Dokonce si dočel pro svůj repráček a v zábavě tak s hrstkou hostů pokračovali určitě až do svítání…
Děkuji Marušce a Honzovi za důvěru, za příjemné vystupování a taky za dobré jídlo a pití. Zkrátka děkuji novomanželům za vše! Byla to skvělá svatba a já budu mít vzpomínky na celý život! Váš DJ na svatbu a moderátor Petr Berka!

PS: musím dodatečně poděkovat taky za milé recenze nevěstě Marušce, kteoru mi napsala na Seznam.cz i na Google.cz a v neposlední řadě i na facebook. Viz níže:-)

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023