DJ na svatbu

Svatba Zámecká fořtovna P. Metternich 15.6.2024

Další skvělá svatba

Máme tu sobotu 15. června 2024 a na programu byla už dlouho dopředu rezervovaná svatba pro Martinu a Dominika. Právě oni se včas rezervovali mé služby DJ na svatbu do zámecké fořtovny P.Metternich u Obory u Kaznějova na Plzni-severu. Pokud jste na fořtovně ještě nebyli, tak jste o dost přišli! Nedaleko Plzně, asi 20 km na sever se v hustých lesích na samotě nachází tohle krásné TOP svatební místo, kde Vám udělají Malinojc vše, co vám a očích uvidí! Rodina Malinových vlastní a provozuje tuto zámeckou fořtovnu P. Metternich již několik let a proto zde svatby maximálně doporučuji! Za dobrý peníz hodně muziky! Jídlo špičkové, místo nádherné a plně k dispozici po celý den a noc a vždy ochotná obsluha. Co víc si přát? I proto vybrali toto svatební místo snoubenci Martina s Dominikem. Koukněte na jejich stránky ZDE.
Svatba to byla poměrně velká a čítala na sedm desítek svatebních hostů a i některé hosty z Polska. Bylo jich asi 27 přesně řečeno a asi proto vybírala Martina s Dominikem ty zkušenější svatební Djs. No a když měli snoubenci ještě doporučení od pana Maliny, tak bylo jasno! Vybrali si mě na svůj velký den! Já jim za to děkuju a moc jsme si jejich svatbu užil i jako dodavatel tedy DJ na svatbu a svatební moderátor

 

Svatební hosté z Polska vždy uměli…



I a v sobotu 15.6.2024 zde platilo, že hosté z Polska prostě umí vzít otěže zábavy a posunout zábavu na svatbě o level výš. Jednak to platilo na alkoholu, který tekl doslova proudem a taky na odpolední tanec, který i v příjemném počasí při nějakých 26 stupních byl víc než skvělý! Už odpoledne to hosté rozjížděli na jejich oblíbené polské písničky a bylo vidět, že tenhle večer bude hodně dlouhý! Mé tušení se také naplnilo, když já jako svatební moderátor a svatební DJ pozval hosty na parket a jakmile tam byli, tak vydrželi až do rána. Hudba na svatbu byla záměrně zvolena pro obě národnosti tak, aby každý svatební host si přišel na své. A to si myslím se také podařilo. Ostatně zkušeností s podobnými svatbami mám také dost a možná právě proto si také vybrali mé služby zkušený DJ.  Na fotečky ze svatby se tradičně podívejte na Facebook nebo Instagram a ukázky prvního tance najdete na sociální síti Tiktok. Svatební obřad v 13 hodiny, oběd s rodinou a s přáteli, krájení dortu, házení kytice nebo svatební hry včetně novomanželského kvízu. Tohle všechno se nám podařilo zvládnout během soboty, která patřila Martě a Domčovi na jich krásné svatbě. Byli opravdu moc úžasní a děkuji za miloučký dáreček, který vždy potěší. Fotku najdete na mém soukromém profilu na Facebooku. 
Svatební oslava to byla nádherná a já děkuji za tu příležitost! Váš DJ na svatby Petr Berka!

 

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023