Svatba Kalikovský Mlýn Plzeň 29.6.2024

DJ na svatbu na Kalikováku v Plzni

 

Byla to další a zároveň poslední červnová sobota a další krásná letní svatba Nikol a Tomáše! Ti si vybrali pro svůj velký den prostory Kalikovského mlýna v Plzni a jeden z mnoha dodavatelů jsem byl i já jako DJ na svatbu. Zdejší prostředí znám jako své boty, jezdím sem na toto místo docela pravidelně a svatby zde dělají každou sobotu včetně firemních akcí. Právě v minulém týdnu jsme zde byl na firemním večírku jako DJ na firemní večírek pro jednu firmu. Podrobnosti mám na svém soukrém profilu na síti Facebook. Když už jsme u sociálních sítí, tak připomenu, že i fotky z této krásné svatby Nikol a Tomáše najdete na Facebooku a taky na Instagramu.
Pojďme ale na obřad, protože ten byl v mé režii a byl církevní. Jednalo se o omotivní zážitek pro každého a velice silný moment pro novomanžele. Po skončení obřadu jsem vycítil, že tohle jsou úžasní lidé… Tomáš mi poděkoval, že tu jsem s nimi a to i přesto, že jsem jako dodavatel. To s emi snad ještě nestalo a klobouk dolů! Taky se sluší zmínizt, že novomanželé provizují kadeřnictví v Plzni, takže na svatbě jsem potkal i jejich ai mého známého, který pečuje o účesy celebrit a to Michala Zapoměla. A tam kde je Michal je i jeho kamarádka a pravá ruka Katka, kterou jsem taky velice rád viděl! Děkuji za to!

Svatba, která měla drajv…

Ano tohlke byla další skvělá svatba, kteoru jsme mohl prožít jako Svatební DJ a moderátor v Plzni. Svatební oslava s ekonala venku, což počasí umožňovalo, jelikož v spobotu 29.6.2024 teploty atakovaly až 35 stupňů ve stínu!Jak už bylo popsáno výše, podívejte se na fotografie.
Po polévce a svíčkové na smetaně se hosté bavili a bylo vidět, že chtějí tancovat. Čas utíkal a novomanželům se do tance ještě nechtělo reps chtělo, ale byl naplánován na pozdější hodinu. Předtím se konala svatební hra se zvedáním bot a pak přišlo na řadu překvapení pro všechny a zároveň vyvrcholení jedné ze soutěží, kdy hosté typovali pohlaví nenarozeného miminka, které se za měsíc narodí našim novomanželům a dýmovnice začala valit růžový kouř, tak přeji hodně zdravíčka vaší holčičce! Jako zkušený DJ mám za sebou podobné scénáře a odhalení pohlaví, ale s dýmovnicí je to nádherný ještě když vše natáčí dron! Po sedmé večer začali tančit svatebčané a čím dál více jsme dával volume a bavil svatební hosty devadesátkama jako Macarena nebo Ptačí tanec atp. Pak přišel na řadu dlouho očekávaný první tanec novomanželů a na malou ukázku se podívejte na sociální síť Tiktok. Svatební párty se pak nesla ve znamení české nejen rockové hudby a všech možných devadesátkových hitů. Byla to pořádná jízd a a opět se potvrdilo, jak je správné mít tu správnou hudbu na svatbu! Děkuji, že jsem byl součástí tété krásné svatby a přeji novomanželům na jejich společné cestě mnoho radosti a spoustu dětí! Váš DJ na svatbu a svatební moderátor Petr Berka!
 
PS: ještě speciální poděkování za krásný e-mail, který dorazil  hned po svatbě:

Hodnocení služeb svatebního moderátora a DJ ze svatby 29.6.2024
 

 
 

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023