DJ na svatbu

Svatba statek Slatina 6.7.2024

DJ na svatbu Domažlice

Tohle nebyla jen tak nějaká obyčejná veselka?! Tohle byladalší skvělá svatba Kamči a Davida na statku Slatina nedaleko Hostouně a Poběžovic na Domažlicku. Mé služby DJ na svatbu Domažlice si objednala nevěsta Kamila na jejich termín tedy 6.7.2024.
Svatbu měli na statku Slatina, kde jsem byl letos na jedné svatbě už v květnu a musím říct, že se jedná o moc hezké místo nedaleko Domažlic. Na fotografie ze statku Slatina se podívejte na můj Facebook nebo Instagram.
V tu sobotu 6. července bylo úmorné vedro a nejinak tomu bylo i zde na této svatbě, kam si snoubenci pozvali na 80 svatebních hostů. Mělo jich být až sto, ale to bohužel kapacita neumožňovala. Prostě maximálně 80 lidí. Zde si musíte zajistit i cateringové služby a všechny dodavatele. Jídlo měli snoubenci zajištěné od nějaké domažlické výrobny lahůdek a zákusků a k jídlu asi nikdo neměl žádnou připomínku. Jen kluci za barem trochu nestíhali a musela pomáhat maminka nevěsty a dokonce i tatínek ženicha. Nicméně vše proběhlo hladce, tak se pojďme podívat na svatbu jako takovou.
Svatební obřad byl naplánovaná na 13 hodinu a byl standardní. Po skončení novomanželé vypustili hrdličky, udělalo se pár fotek, pár obrázků na kameru a nikdo něchtěl pobývat na slunci víc než je zdrávo. Teploměr stoupal až na 33 stupňů. Následovla přesun do klimatizovaného sálu,kde se odehrávala hostina. Podával se vývar a pak možnost rautu, kde bylo nespočet dobrot. Já osobně jsme dal přednost grilované zelenině a kuřezím špízům a moc jsme si pochutnal. Svatební oslava pomalu utíkala, došlo i na dort, který novomanželé úspěšně rozkrájeli a pak kolem 16 hodiny jsme dělali venku na terase tzv. picí štafetu. Byly vlastně dvě soutěže, kde se pil ve velkém alkohol a úspěšnější byli vždy pánové. Svatební hry se ale moc nehrály. Snad jen úspěšný a oblíbený novomanželský kvíz se zvedáním bot, který jsem moderoval. Jako zkušený DJ jsem si říkal a tak trochu i vycítil, že tohle bude velká jízda a taky byla!

Naprosto dokonalá svatební párty!

A po horkém odpoledni a picíxh soutěžích přišel na řadu první společný tedy novomanželský tanec. Ještě musím dodat, že nevěsty řání byla tzv. plazivá mlha. Jedná se o doplňkovou službu, kterou si můžete objednat za 3700,- a nikdo neuvidí, že si šlapete na nohy:-) Na ukázku prvního tance b obláčcích se podívejte na Tiktok. Zde najdete krátké video z této svatby.
Jako svatební DJ a svatební moderátor jsem tedy pozval Kamču s Davidem na parket a prakticky od tédoby z toho tanečního parketu až do noci nikdo neslezl! Ani tatínek ženicha, ani strýček, kteérmu bude skoro 70 let a další svatební osazenstvo. Byla to jedna velká rocková jízda jako třeba DOA Rock, Turbo, Kabát a prostě osvědčený bigbeat i ten ze západu Čech, který tu má tradici jako např. Extrabend atp.
jak jsem si blížili k půlnoci, tak svatební hosté „odpadávali“ ale holky včetně nevěsty Kamči zůstaly. Prakticky to byla jejich párty a už to nebyl tento tvrdší styl, ale spíš ten taneční a novinkový. Zněly hity od Calina, Viktora Sheaay a podobných a kdybych sebe bepočítal, tak tam byla jen nevěsta, svědky a další dvě kamarádky:-) Nejenom o tom se také nevěsta zmiňuje v moc pěkném hodnocení, které mi Kamila zanechala na Facebooku, vidět ho můžete i na této stránce a pak také ve vyhledávači Seznam.cz!
Moc děkuji za vše novomanželé a přeji hodně štěstí! Váš DJ na svatbu Petr Berka!

 

DJ na svatby u Domažlic na statku Slatina

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023