Svatba 100dola Klatovy 27.7.2024

DJ na svatbu Klatovy

Další parádní veselka Lenči a Marťase je za námi a to bohužel. Popravdě jsem si přál, aby trvala věčně, protože na takové svatby prostě nezapomínám a budu tuto svatbu mít na paměti do konce života! Snad to samé budou mít svatební hosté a hlavně oba dva novomanželé Lenka s Martinem, kteří si objednali mé služby DJ na svatbu Klatovy do restaurace 100dola. Moc krásné místo, kde už jsem na svatbě několikrát byl jako svatební DJ a tohle místo mohu maximálně doporučit! Vše na jednom místě od obřadu až po následnou svatební párty. A přesně to byl případ i Lenči a Marťase, kteří si na sobotu 27.7.2024 pozvali asi šedesátku svatebních hostů. Už první mailová komunikace naznačovala, že tohle bude neobyčejná svatba, což se také potvrdilo. Milá komunikace, kde prostě poznáte nebo vycítíte jací jsou novomanželé a jací asi tak budou i jejich kamarádi a rodina…Tohle za ty roky jako DJ na svatbu Klatovy poznám. Právě tento termín byl velice žádaný a proto byl také hnedo obsazený pro tuhle stále usměvavou dvojku a miloučký pár, který strašně rád tancoval.
Pojďme na svatební obřad. To byl jejich požadavek, abych nazvučil i obřad a protože byl strašný hic, v sobotu bylo přes 30 stupňů, tak jsem byl tentokrát daleko od slavobrány asi 50 metrů. Byl jsme na terase restaurace. Koukněte na všechny fotografie pořízené na Facebook a Instagram. Obřad byl církevní a trval asi 30min.  a všichni ho ve zdraví zvládli. připomínám, že bylo strašné horko v sobotu 27.7.2024.

DJ na svatby a 100dola Klatovy

DJ na svatbu Klatovy

Už jsme na tomto místě byl několikrát jako svatební DJ a moderátor, ale téhle svatbě se nic nevyrovná! Na parádním svatebním místě jsme rozjel svatbu klasicky novomanželským tancem a od té doby se tancovalo až do rána! To jsme dlouhoooo nezažil, aby hostá takhle „pařili“ klobouček dolů přátelé!! jako DJ na svatbu jsme si nemohl přát lepší tančící společnost! Už jak komunikace napovídala, novomanželé rádi tancujou a to se taky potvrdilo, kdy si svatbu oba dva tanečně užívali, jak jen nejlépe uměli. Na ukázku prvního tance se podívejte na Tiktok.
Svatební hry se taky hrály. Zde byli v halvní roli za mikrofonem svědkové, kteří přebrali otěže svatebních her a připravili pro novomanžele hru novomanželský kvíz se zvedáním bot a pak i svatební hru rok s novomanželi. Obě hry měly obrovský úspěch a s plnili svůj účel a zabavily.
Hudba na svatbu i v tomto případě hrálo velkou roli. Hráli jsme všechny známé hity a jaá jako zkušený DJ jsem měl prakticky volnou ruku ve výběru písniček na svatební párty. Tohle mám rád, kdy snoubenci nedělají z párty svou párty a myslí na všechny hosty a všechny věkové kategorie. Svatení oslava v Klatovech trvala do 02 hodin a kdyby jsme nemuseli končit, tak bychom tam byli snad do svítání. Já děkuji za pozvání a děkuji za milou recenzi, kterou si můžete přečíst na Seznam.cz ZDE.

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023