Svatba Královický dvůr 5.7.2024

Pohodová malá svatba u Slaného


Pátek 5.7.2024 státní svátek na Cyrila a Metoděje a právě na den slovanských věrozvěstů si mé služby DJ na svatbu objednala maminka nevěsty Monika. Nevěsta Dáša spolu se snoubencem Petrem dostali mé služby darem od maminky a vše se odehrávalo v Královickém dvoře nedaleko Slaného. Moc hezké prostředí, kde už jsem jednou na svatbě byl a bylo to tuším v roce 2020.
Svatební obřad byl církevní a proběhl v areálu dvora asi 300 metrů od restaurace. Nevěsta chtěla nazvučit i svatební obřad, který měl začátek již v 11 hodin. Tak jako vždy jsem jako svatební DJ dorazil s dostatečným předstihem, abych si vše stihl připravit v konírně a také u obřadu. Na veškeré fotky, které jsem tam pořídil se tradičně podívejte na sociální sítě Instagram a Facebook. Stačí kliknout na odkaz a budete přesměrováni v novém okně na danou stránku.
Hudba na svatbu musel také odpovídat církevnímu obřadu a nevěsta tak zvolila naprostou a dokonalou klasiku od Bacha a podobných umělců. Musím říct, že svatební obřad byl nádherný! Nevěsta přijela kočárem s koňským spřežením a celé to mělo moc hezký a romantický punc. Veselka to byla moc krásná a jak jsem psal výše v nadpisu, jednalo se o malou svatbu, která čítala zhruba 30 lidí. Po svatebním obřadu se hostě přesnuli do zdejší konírny, kde proběhla svatební oslava. Ta měla začátek okolo 13 hodiny, takže docela brzo jsme začali, ale všichni byli v očekávání, co přinese svatební oslava v podvečer a k večeru…

Svatební oslava plná překvapení…

Když maminka nevěsty Monika hledala DJ na svatbu, tak hledala někoho se zkušenostmi v oboru a to jsme dokázal splnit jejich požadavky. Chtěl i nejenom překvapení pro ženicha, ale i pro svatební hosty. Jako zkušený DJ již mám něco za sebou a tak jsem vyhověl s požadavky, kterých nebylo sice málo, ale nebyly splnitelné. Tak třeba prezentace fotografií při svatebním novomanželském tanci, dále video jako překvapení pro ženicha, který kdysi hrál v jedné televizní reklamě a přesně tato reklama se pouštěla i svatebním hostům, a v neposlední řadě i taneční country vystoupení žen včetně maminky Moniky. Tohle všechno jsme splnil strašně rád, protože jsem pro každou srandu a tak nějak jsme se všichni naladili na stejnou notu. Jako svatební moderátor jsme po všech těch prezentacích a překvapeních pozval Dášo s Petrem na taneční parket a popřál ještě jendou, jak je zvykem hodně štěstí! Pak už se tančilo a na první písničku měli všichni hosté slzy na krajíčku, jak moc hezký taneček to byl! Na malou ukázku se podívejte tradičně na Tiktok.
Svatební hry také proběhly, tedy jen jedna se zvedáním bot, ale stačilo to. Hosté se chtěli bavit také hlavně venku, kde panovalo příjemné letní počasí. Možná kvůli tomu s ekončilo tak brzy, někdy kolem 23 hodiny, jelikož všichni hosté, protože jich bylo málo byli na terase a někdo uvnitř, takže stavební hosté všude po areálu a na tanečním parketu prázdno. Ale nebylo vždy prázdno, protže se tancovalo poměrně dost už v odpoledních a spíše podvečerních hodinách. Tancovalo se na osvědčené hity od 60. let až po současnost a také došlo na country sérii pro místní dámy, které měly pro hosty taneční překvapení. Moc hezká , příjemná a pohodová párty to byla a děkuji, že jsme byl součástí jako DJ na svatby a svatební moderátor. Přeji novomanželům všechno nejlkepší a těším se zase někdy třeba na svatbě jejich kamrádů nebo známých. Váš DJ na svatbu Petr Berka!

 

 

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023