DJ na svatbu

Svatba Na statku Mirošov 20.7.2024

Veselka Evi a Ondry

Další červencová sobota tentokrát s datem 20.7.2024 a druhá svatební oslava v tomto týdnu na statku v Mirošově. Přesný název je Restaurace a hotel !“Na statku“ Mirošov a jedná se o moc pěkné místo na svatbu nebo narozeninovou oslavu či firemní večírek. Mé služby DJ na svatbu si objednala nevěsta Eva. Chtěla patřičnou zkušenost a tak vybírala opravdu pečlivě a dle recenzí a narazila na mojí  webovou prezentaci. Jako zkušený DJ na svatbu jsem byl k dispozici. Veselku plánovala Eva s Ondrou asi rok, kdy jsem měl v rezervaci jejich termín a moc se na to těšil. Jedná se o učitelský pár, tak jediná varianta na svatbu byla právě v období letních prázdnin, kdy mají oba dva volno coby učitelé. Na svou svatbu si pozvali na 70 svatebních hostů, takže ideální počet a já jsem zažil zase jako DJ na svatby pořádný mejdan! K večerní zábavě se ještě dostanu, ale teď trochu informace, co se dělo před a po ANO. Svatební obřad tentokrát měli novomanželé sami ve své režii. Popravdě ani nevím, jaká muzika tam hrála, ale myslím, že to byla živá hudba k obřadu. Moc už si ze schůzky nepamatuji, co přesně říkali, ale před statkem jsem zahlédl auto základní umělecké školy, tak se jednalo dost možná o auta muzikantů známých a proč ne:-) Mé služby svatební Dj ale pro tentokrát nevyužili min. tedy na svatební obřad.
Restauraci v Mirošově nemá cenu hodnostit. Zase se jedná o svatební místo, kde svatby dělají skoro každý víkend a dělají to dobře, takže žádná špatná informace na prostředí nebo personál opravdu nehrozí.

Svatební mejda roku Mirošov

Tohle byl zase pořádný mejdan, že došlo na i na výměnu spodního prádla:-) Abych Vám to upřesnil, jednalo se o svatební hru, kterou si připravili svědci pro novomanžele. Na krátké sestříhané video se podívejte na Tiktok. Určitě zde najdete i odkaz na krátkou ukázku prvního tance, ale teď ještě slíbené svatební hry. Jak říkám, zde bylo (skoro) vše v režii svědků, takže vím jen o výměně spodního prádla a to byla neskutečná sranda! Jednalo se o takovou židličkovanou, ale trochu jinak. Prostě neskutečná sranda!!
Určitě měli i další hry, které jsem ale neslyšel, jelikož se odehrávaly před statkem a zaslechl jsem pouze hlas z malé přenosné reprobedny. To bylo sobotní svatební odpoledne Evi a Ondry. Já dorazil na 15 hodinu, kdy novomanželé a jejich přátelé usedli k slavnostnímu obědu, kde chtěli pouze reproduktor s hudbou po dobu oběda. Hlavní stage byla venku pod pergolou. A zase, koukněte na fotografie. Jsou na mém Instagramu a Facebooku. Okolo 17 hodiny jsme si vzal do parády nejmenší svatební hosty tedy děti a novomanžele pozval na jejich první tanec po 18 hodině. Tady je krátká ukázka na síti Tiktok.
Okolo 19:30 se rozjela večerní párty a skvělá hudba na svatbu bavili všechny hosty a všechny generace! Hrál jsem na začátku takový klasický svatební mix známých hitů a pořád někdo tancoval a bavil se. Nicméně to hlavní pak vypuklo až po 22 hodině, kdy došlo na české pecky jako Bow Wave, Chaozz a další staré šlágry, které měly největší úspěch a až později v noci to byla i taneční hudba, která bavila svatební hosty až do dvou hodin ranních. Jako DJ na svatbu jsem si tuhle veselku užil, moc děkuji za pozvání a za krásnou fotečku, kterou si určitě uložím do svého svatebního alba. Přeji v životě hodně štěstí v manželství a ať děti na základní škole poslouchají a dobře se učí! Děkuji všem! Váš DJ na svatbu a moderátor Petr Berka!

PS: musím taky dodatečně poděkovat nevěstě Evě za milou recenzi na Google.cz, kterou si můžete přečíst kliknutím na ZDE

 

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023