DJ na svatbu

Svatba Zámecká fořtovna P. Metternich 13.7.2024

Krásná svatba v okolí Plzně na Fořtovně

Je tu sobota 13.7.2024 a je tu další veselka krásného, mladého a sympatického páru Ondry a Natálky, kteří si objednali mé služby DJ na svatbu a svatebního moderátora. Místo konání pro svůj velký den si vybrali mé oblíbené místo u pana Maliny v Zámecké fořtovně u Obory nedaleko Kaznějova na Plzni severu. S panem Malinou spolupracuji už nějaký ten pátek, takže místo konání mi bylo jasné a strašně jsem se těšil. Naty s Ondrou chtěli ozvučit i svatební obřad, který byl standardní a měl začátek v 13 hodin. Na svatbu bylo pozváno okolo stovky lidí a již dopoledne proběhl slavnostní oběd s rodinou a nejbližšími. Na 12 hod. už se začali sjíždět první hosté a ve stejný čas jsem dorazil i já, abych si vše stihl připravit na obřad a na večerní párty. Příprava techniky na obřad zabere asi 5 minut, takže víc zabrat mi dala příprava hlavní stage, kde instalace trvá okolo 30 minut.
Jak jsem již psal obřad byl standardní a bylo za pár minut hotovo. Poté následovalo focení a že bylo co fotit při sto lidech, tak o tom psát nemusím… Bylo to krásný! Obřad, svatba jako taková, no prostě koukněte i na fotodokumentaci na můj Facebook nebo Instagram.
Zde na stránce vidíte titulní fotečku, kde již novomanželé sešli z trávníku, kde se fotili a pomaličku mířili otevřít dnešní hostinu. Počasí přálo a bylo příjemných 25 stupňů, byť hlásili meteorologové bouřky a přeháňky. Naštěstí se nic z toho na Fořtovně nenaplnilo!

Novomanželé Naty a Ondra

Párty začala pozvolna. Odpoledne si po rautu všichni povídali a probírali historky z jejich života a z různých párty. Tak nějak jsem očekával, že tohle bude jedna velká jízda, ale ve skutečnosti to byla párty roku! Hudba na svatbu hrála ze všech koutů, ale nežž jsme začali tancovat, tak na programu byly i svatební hry. Sice to byl pouze novomanželský kvíz, ale i tak pořádně pobavil mistní osazenstvo. Dále se taky házelo kyticí a byly i další aktivity pro naše novomanžele, ale tancovat se začalo až někdy po 18 hodině. Na ukázku prvního společného tance se podívejte na Tiktok. Kliknutím na tučný odkaz budete přesměrováni přímo na videoukázku Naty a Ondry. No a tento okamžik se rozjela ona zmiňovaná párty roku! Na začátku se hrál hodně David Guetta, Gambry Ponte a další hvězdy tanečního nebe, ale postupem času jsme jako svatební DJ měnil styl na českou, která udržovala tempo večera po celou noc. Ano vždy se hraje hodně českých písniček a zde to byl Calin, Ben Cristovao, Viktor Shean atp. Prostě muzika pro mladé osazenstvo, které udržovalo párty v těch nejlepších otáčkách. Svatební oslava to byla krásná a pařilo se do rána. Jsem rád, že jsem mohl být součástí jako zkušený Dj a moderátor na této svatbě, kterou jsem si stejně jako ostatní pořádně užil až do konce. Hrál jsem sice do 02 hodin do rána, ale díky reproduktoru, který tam novomanželé měli, tak zábava pokračovala až do rána. Já děkuji za pozvání a možná se ještě uvidíme na večírku jejich firmy jako DJ na firemní večírek. V každém případě přeji hodně štěstí a děkuji za vše! Váš DJ na svatbu Petr Berka!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023