Svatba restaurace Roští 10.8.2024

DJ na svatbu Roští Plzeň

Je tu další srpnová sobota a mé služby DJ na svatbu si do Roští rezervoval mladý, sympatický a stále usměvavý pár Kristina s Josefem. Záměrem píši s měkkým i, jelikož se jednalo o CZ a SK svatbu, tak proto měkké i. Byl to velice žádaný datum a to sobotu 10.8.2024. Služby DJ na svatbu Plzeň si rezervovali přes koordinátorku Lucku, která provozuje služby Svatby od Luc. S Luckou perfektní domluva. Zvučil jsem i svatební obřad, takže vše na jednom místě. Jako DJ na svatbu jsem v Roští již jendou byl a je dobré, že i obřad probíhá hned vedle resturace, kde se nachází zámek. Zde v Roští neplatíte žádné nesmyslné pronájmy, ale pouze útratu, což se na dnešní dobu moc často nevídá. V restuaraci Roští ano a to je restaurace otevřená tak 3-4 roky. Nabízí moderní kuchyň a hlavně ryby, jelikož je hned u řeky. Kuchyň špičková a jídlo super stejně jako obsluha, která vše pečlivě doplňuje a stará se o to, aby hosté měli vše co potřebují. Tohle je profesionální cesta, kde není nic, co bych měl vytknout. Svatební oslava proběhla po obřadě, který měl začátek ve 13 hodin a na fotografie se určitě podívejte na můj Facebook a Instagram. Zde najdete pár foteček z každé mé svatby, tak si snadno uděláte představu, jak vytížený sem jako Svatební DJ.
Samotný svatební obřad netrval dlouho. Byl standardní, takže do 10 minut bylo hotově, nicméně mě se líbily songy na které šli svatebčané. Vše do rockého kabátu jak Linkin Park atp. A byla to show se vším všudy! Moc hezké!

Svatební party Plzeň

Jen co proběhl svatební obřad, tak se všichni fotili. Bylo na teploměru okolo 27 stupňů, takže hic a na tancování bych já osobně neměl pomyšlení. Jenže to se netýkalo pozvaných hostů Kristínky a Josefa! Ti začali svým novomanželským tancem podle harmonogramu v 17:30 a pak už nikdo z parketu neodešel až do 02 hodin do rána, kdy byl ženichem vyhlášený konec svatební oslavy. Taky se ale hrály svatební hry. Na programu jsme měli tolik oblíbený novomanželskž kvíz, ten si však moderoval sám svědek Petr a na mě byla pak ještě jedna svatební hra a to byl taky oblíbený rok s novomanželi. Velká sranda a výhra v podobě večeře pro výherce byla taky předána! Gratulace!
Pak jsme jako svatební moderátor a svatební DJ ohlásil první spolčný tanec. Na jeho krátkou ukázku se podívejte jako vždy na Tiktok. Klikněte na odkaz a budete přesměrováni přímou na dané video. Následoval ještě tanec určený pro rodiče a také polmalý song pro svatebčany. Pak už jsme rozjeli večerní party a vybrali jen tu nejlepší hudbu. Právě hudba na svatbu je nejlepším krokem k pořádné večenrí party, která pořádná skutečně byla! Hráli jsme od českých písniček až po moderní hity jako Pedro nebo Davida Guettu atp. Svatební oslava proběhla ve velké stylu a plná parket by mě záviděl snad každý DJ na svatbu a moderátor. Musím říst, že tohle byla taky jedna velká jízda  amám to štěstí, že mám letos takhle tančící lidi! Když to porovnám z loňským rokem, tak ten letošní vede na plné čáře! Jako zkušený DJ si nemohu přát nic jiného než plný parket každou sobotu a každou svatbu. Děkuji svatebčanům za vše! Děkuji hlavně novomanželkům, že jsme s nimi mohl sdílet jejich velký den na krásné svatbě jako DJ na svatbu Plzeň v restauraci Roští a přeju jim jen to nejlepší do manželství! Děkuji! Váš DJ na svatbu a moderátor Petr Berka!

PS: taky děkuji nevěstě za milé hodnocení udělené na portál Google.cz

DJ na svatbu v Roští

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023