Svatba U Prejzků 17.8.2024

Svatební oslava lásky U Prejzků

Byla sobota 17.8.2024 další poměrně žádaný datum na svatební oslavu v letním období a mé služby DJ na svatbu si objednal tenhle mladý a sympatický pár Lucka s Tomášem. Jednalo se o místo, které já dobře znám a rád na něj jezdím, ať už se jedná o svatbu nebo narozeninovou oslavu. Ano zde už jsem taky byl jako DJ na oslavu a zdejší majitelé udělají vše pro vaší maximální spokojenost!
Začátek svatební oslavy byl naplánován zdejší matrikou a tedy standardním obřadem ve 13 hodin a konal se na zahrádce zdejšího penzionu U Prejzků. Na fotografie se určitě podívejte na mé sociální sítě jako je Facebook a Instagram.
V sobotu 17.8. byla zatažená obloha a už si ženich pohrával s myšlenkou, že vše přesune kvůli dešti do sálu, ale nakonec se počasí celkem povedlo a až do večera nezapršelo. Nakonec se udělalo i krásně a byl to krásný den , který jsem si jako svatební dodavatel tedy DJ na svatbu pořádně užil! Po svatebním obřadu se vyrazilo na oběd a jejich 48 svatebních hostů se těšilo na svíčkovou na smetaně a taky se dočkali. Svatební oslava bez svíčkové by snad ani nebyla svatba:-)

Oslava lásky skvělou hudbou a tancem

Po výtečném obědě dostali svatební hosté oddych a sotva se stačili rozkoukat, tak se krájel svatební dort. Následovala pauza, kdy všichni hosté chtěli mít chvilku na zažívání a novomanželé měli chvilku pro sebe. Odpoledne příjemně utíkalo, hosté se bavili mezi sebou a těšili se, co všechno jim přinese svatební oslava za program. Tak jednak to byly svatební hry a dobře zvolená hudba na svatbu.
Začali jsme oblíbenou svatební hrou novomanželský kvíz se zvedáním bot, která měla velký úspěch, ale to hlavní přišlo až po první větší hudební sérii, kdy už měli novomanželé svůj první tanec za sebou. Hrála se totiž soutěž královský kočár a to byla panečku jízda! Neskutečná sranda, kdy novomanželé vybrali do kočáru své kamarády a ti srandu opravdu nezkazili!
Zpátky ale na první tanec, který začínal před 1í hodinou a já jako zkušený DJ pozval Lucku s Tomášem a jejich hosty na parket, aby udělali kolečko. Na ukázku společného tance se podívejte na Tiktok.
Jako svatební DJ jsem toho zažil za ta léta opravdu hodně, ale by od první písnička, kterou zahraju vydrželi hosté tancovat do konce, to už se mi dlouho nestalo! Byla to neskutečná svatební oslava a party! Už dlouho jsem nezažil takovou atmosféru i jako DJ na firemní večírek, nebo jako DJ na narozeninovou oslavu, která vydržela až do 01 hodiny ráno.! Klobouk dolů! Já na konci popřál novomanželům ještě jednou hodně štěstí, nechal aparaturu na svém místě, protože tam jedu i příští sobotu 24.8.2024, ale o tom zase v jiném článku na těchto stránkách DJ na svatbu Plzeň Petra Berky!

PS: ještě jedno velké poděkování pro nevěstu Lucku, která mi zanechala na Facebooku milé hodnocení! No posuďte sami:-)

DJ na svatby U Prejzků Lhotka
Svatební DJ U Prejzků Lhotka

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023