DJ na svatbu

Plzeň 21. 9. 2019

V sobotu 21.9.2019 jsem nejel daleko, de facto jsem byl jako doma, protože s restaurací Kalikovský mlýn v Plzni dlouhodobě spolupracuji na svatbách a večírcích všeho druhu. Tentokrát si objednala mé služby Jana, žijící ve Francii, takže to byla česko-francouzská svatba jak se sluší a patří (paří).

Do Kalikováku jsem dorazil po pozdním obědě, až na 17 hodinu. Zvukovou techniku a světla jsem instaloval do vnitřních prostor hned za barem, jinak se v letních měsících svatby odehrávají venku. Počasí sice bylo „baboletní“, ale novomanželé chtěli mít produkci uvnitř. O půl osmé jsme začali prvním společným tancem, který byl opravdu dojemný! Novomanželé chtěli pro polovinu svatebčanů z Francie hodně známých francouzských skladeb a hlavně těch, které všichni znají jako např. Abba, Beatles, Boney M, rock n rolly a další starší pecky max do 90 let. Tahle muzika je mi blízká, takže s muzikou nebyl problém a vlastně výběr vhodné muziky byl na místě, jelikož hosté byli starší generace. 

Musím říct, že zde jsem si udělal obrázek o zábavě ve Francii, protože hned po prvním tanci jsme měl plný parket skvělých pařících svatebčanů a to je obrázek toho, že to děláte dobře! Video z této svatby najdete i na FB profilu. Češi více seděli na židlích a koukali do telefonů i přesto, že jsem je zkoušel dostat na parket osvědčenýma peckama jako je šenkýřka nebo trezor od pana Gotta atd. Češi prostě netancovali, ale Jana (nevěsta) mi řekla, at´ to neřeším, že to jsou prostě „suchaři“ a s něčím takovým dokonce i počítala…. 

Zábava i tak jela až do 02 hod. ráno a o tom, že se zábava podařila hovoří i skvělá reakce od novomanželů, kteří chválili mé služby včetně výběr hudby na jejich svatbě. Musím také připomenout sladký bar, který byl naprosto famózní! 

Malou ochutnávku najdete na facebooku u svatby Jany a Benjamina z 21.9.2019! Bylo mi potěšením a novomanželům žijícím v Paříži přeji šťastný a dlouhý život ve sladké Francii!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023