DJ na svatbu

Praha 27. 9. 2019

V pátek 27. 9. 2019 si mé služby svatebního DJ objednal sympatický a mladý pár z Prahy. Terezka s Richardem byli moc fajn už na prvním setkání, které proběhlo v „terénu“ v Černošicích, kde jsem moderoval poslední zvonění před místní školou. 

Jejich přání bylo hrát pro mladé hosty hodně CZ písniček a nazvučení obřadu. Obřad proběhl v Praze Dubči v nově zrekonstruovaném objektu z 18. století, který měli na celý den pronajatý. Historický špejchar je moc krásný objekt, jen s malou nevýhodou, že nenabízí tolik žádané ubytování v místě svatby. Novomanželům to ale tolik vadit nemuselo. Měli zajištěný rozvoz, který fungoval bezchybně.

Obřad začínal v 14 hod. v místním parku, asi 30 metrů od budovy špejcharu, takže ideální místo. Oddávající přijel z Vysočiny, taky samotná cesta byla v pátek přes celou Prahu opravdovým „zážitkem“ pro každého, nejenom pro oddávajícího… já už nasedl do auta v pravé poledne z Plzně a doprava kolabovala. Všichni ale stihli dorazit na místo včas a tak jsme mohli začít. Obřad trval asi 45 min a poté se všichni bavili při focení. Asi v 15:30 přišli na místo svatební párty a pár minut na to začalo padat z nebe novomanželům štěstí. 

V historickém špejcharu proběhlo po usednutí pár proslovů, podávala se výborná polévka a pak si každý ze 70 svatebních hostů nandal, co chtěl ve výborném cateringu, který měla na starost nedaleká restaurace. Většinu svateb zde údajně dělá zdejší restaurace, jejíž název se mi nepodařilo zjistit…Jídlo a obsluha byla opravdu skvělá! Před prvním tancem okolo 19 hod. Proběhl i svatební kvíz, fotilo se ve fotokoutku a pak přišla na řadu zábava. Hosté tancovali od začátku do konce, ten byl v 01 hod., proběhlo taky pár přestávek na hru jako rok s novomanželi atd. jak už jsem psal v tomto článku výše, hrálo se hodně českých písniček, ale i moderna. Každý si přišel z řad svatebčanů na to své. 

Po skončení svatby Terezky a Richarda jsem jel do hotelu a ráno mě čekala cesta do Českého ráje na statek v Ondříkovicích, kde jsem měl v sobotu další svatbu Verči a Petra.


Ještě jednou děkuji za pozvání, přeji šťastné a dlouhé manželství a děkuji Terezce za pěknou recenzi, kterou si také můžete přečíst na facebooku.

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023