DJ na svatbu

Křečhoř 25.9.2021

Sobota 25.9. 2021 a z Pardubic o den později směr Kolín. Asi 7km od Kolína se nachází obec Křečhoř, kam si mé služby DJ na svatbu objednala Lenka s Martinem. Moc hezký dvůr, který nabízí vše na jednom místě s možností uspořádat svatbu pro 100 lidí venku pod velkým stanem a s možností přespání. Dvůr Křečhoř mě osobně trochu zklamal co se týče obsluhy. Jinak jídlo a veškeré služby v pořádku odpovídající standardům poslední doby. Personál strašně pomalý, chvílemi i neochotný a to bylo možná i tím, že holky, brigádnice neměly žádné zkušenosti a celé to na mě působilo zcela neprofesionálním dojmem… bohužel.

Svatba ale parádní a na jedničku! Ale pojdme od začátku… Svatební obřad byl naplánovaný na 12 hod. a já už byl na místě o hodině dříve, abych připravil techniku. Vždy jezdím min hodinu předem, i přesto, že nazvučit obřad je záležitost na 5 min u místa slavobrány. Více času pak zabere přesouvání na místo párty a v Křečhoři to bylo vše na jednom místě vzádlené od sebe asi 25 metrů, takže opravdu pohoda. I tak zabere příprava na techniku na svatební párty mě osobně nějakých 20 minut včetně instalování světel a všeho. Nechápu jiné kolegy diskžokeje na svatby, kteří mají ijstalaci na více jak hodinu….:-) to nechápu, ale pojdme na tuto krásnou svatbu.


Po obřadu přišel čas na rautové občerstvení, kde si každý svatebčan vzal to, na co měl momentálně chut a nikdo ho netrápil třeba se svíčkovou, i když já osobně s ní problém nemám ani po těch letech:-) Sobotní odpoledne vyšlo s počasím na jendičku, bylo až 26 stupňů, takže opět celá svatební párty venku v prostoru tohoto dvora, i přesto, že dvůr sousedí s dalšími baráky a viděl jsem nedaleko i menší bytovky. To píšu proto, že mě překvapilo, že zde hlasitá hudba nikomu nevadí a to hrálo až do 01 hod.! Někde jinde a třeba skoro i na samotě, tam musíte hlasitou hudbu tlumit nesmyslně a zde sousedíte s ostatními a niikomu to nevadí? To nikdy nepochopím:-)))


Někdy během odpoledne jsem pozval novomanžele na taneční parket, který byl nepřehlédnutelný u jendoho ze sousedních domů dvora a já bych vás odkázal na další fotografie, které tradičně najdete na mých sociálních sítích, jako je instagram nebo facebook. Následovaly skladby i pro rodiče a pak taky svatební tombola nebo i jiné aktivity ve formě fotokoutku, stromu života a tištěných kvízů pro svatebčany, které vypisovali během focení novomanželů. Hudba na svatbu během tohoto večera byla opavdu pestrá a rozmanitá! Tatínek nevěsty byl rocker a postrpěl si na kapelech jako Led Zeppelin, Kiss atp. a svatebčané zase upřednostňovali CZ hity všeho druhu a tak se vlastně ani pořádně nehrály žádné moderní taneční pecky, i když pár jsme jim zkoušel zahrát během noci a pár lidí se tu našlo, kteří si na ně rádi zatancovali na přání! Já jako svatební DJ měl neustále na tanečním parketu někoho, takže jsem byl ve svém živlu a bavil se tím, že se bavili i hosté! Co víc si přát jako DJ na svatby?!! 

Děkuji novommanželům, děkuji Lence a Martinovi za pozvání a přeju jim na jejich cestě životem hodně štěstí! Bylo mi potěšením vám zahrát na vaší krásné svatbě! Váš DJ na svatbu Kolín Petr Berka!

 

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023