DJ na svatbu

Pardubice 24.9.2021

Na svou páteční svatbu do Pardubic si mé služby svatebního DJ objednala nevěsta Nikol. Bylo to sice na psolední chvíli ccá měsíc před svatbou, ale povedlo se a já si udělal výlet na východ Čech do Pardubic do čtvrti nazvané Čivice. Zde se nacházel moc pěkný, zámecký a golfový resort Siesta, kde svatba probíhala zejména ve venkovních prostorách. Ostatně počasí přálo, konec září se nesl ve znamení příjemných teplot babího léta a svatba venku byla tou správnou volbou. 

A to byla i páteční svatba Nikol a Reného, kteří měli svatební obřad přímo před hotelem ve 13 hod. Na fotografie ze svatebního obřadu se podívejte na můj instagram nebo facebook, kde najdete fotky nejenom z této krásné svatby! Já musím říct, že celý hotel je plný ochotného personálu je jako stvořený pro svatební oslavy všeho druhu, ale je možné i vánoční firemní večírky, oslavy narozenin atp. Personál na jedničku, prostory taky na jedničku a jídlo? Dokonalé! Po obřadu by o tom mohli vyprávět svatebčané, kteří si pochutnávali včetně mě na výborné svíčkové na smetaně. Pouze oběd proběhl uvnitř na sále pro ccá 40 lidí a právě tam jsem taky později instaloval fotokoutek, který chtěli novomanželé pro své hosty.


Po dobrém obědě na sebe nenechal čekat dlouho ani první tanec a posléze tance s rodiči, to bylo okolo čtvrté hodiny odpolední. Po tancích následovala volná zábava a někdy na pátou jsme už roztáčel desky a hrál hity jako ona ljubí pomaranče nebo kde si včera bol atp. To byly hity na přání na které si zazpívali všichni a kolem šesté večer jsme moderoval novomanželskou svatební tombolu a novomanžeský kvíz, který se taky u svatebčanů setkal s úspěchem. Já jako DJ na svatbu a moderátor jsem byl jako ve svém živlu a hrálo se mi i přesto, že venku padala teplota k desítce fajnově a pohodově:-) Hosté byli úžasní a „pařili“ do jedné hodiny ráno, za což jim děkuju! 

Děkuji taky novomanželům za pozvání,byl to sympatický a mladý pár z Pardubic a pokud zase někdy do města perníku pojedu, tak se mi určitě jejich svatba vybaví v paměti! Díky Niky a Rendo za skvělý večer! Váš DJ na svatbu Pardubice Petr Berka!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023