DJ na svatbu

Břežany 23.10.2021

V sobotu 23. října jsem zajížděl letos podruhé na statek do Břežan, což je kousek od Rakovníka v malebné vesničce. Služby svatebního DJ na svatbu si objednal v předstihu ženich Lukáš, který měl jasnou představu o tom, komu svěřit večerní párty do rukou. Díky za to, že si vybrali mě, protože tak skvělou společnost potkávat víkend co víkend je sen každého DJ na svatbu!

Já dorazil na statek, kde jsem hrál začátklem září kolem 16 hod. a vše se odehrávalo na sále, kde je na statku asi největší prostor pro tancování a dovnitř se vejde nějakých 50 svatebčanů. O statku jsem už psal v jiném článku, ale ve stručnosti mohu říct, že se jedná o místo, které si zamilujete a i majitel statku udělá vše pro vaší maximální spokojenost!

S prvním tancem se začalo přesně v šest večer, kdy začala svatební párty Verči a Lukáše a jejich přátel a nejbližších. I na rodiče se po prvním tanci našich novomanželů dostalo a musím říct, že všichni byli moc příjemní. Všichni navíc z této rakovnické oblasti, Plasy, Kralovice atp., takže během večera nesměl a taky nechyběl ani výběr hitů od Rakovnické kapely Brutus a další rockové pecky, které zněly po celý večer až do dvou do rána. Opět sem společnost dobře přečetl a hrál hudbu na svatbu, kterou svatebčané slyšet chtěli a chtěli na ní tancovat! Moc fotek tentokrát nemám, kvůli pozdějšímu příjezdu ccá 16hod., navíc se svatební obřad konal v Mariánské Týnici, nikoliv na zdejším statku v Břežanech jako v září. Nějaké foto tedy najdete jak je zvykem na facebooku, ale i na instagramu.


Já moc děkuji za pozvání, doufám, že svatebčanům druhý den nebylo až moc špatně… Byla to skvělá párty a já ještě děkuji rodičům, jak se mnou ráno fajnově rozloučili:-) A díky Lukášovi za hodnocení na Googlu a Veronice za hodnocení mých služeb DJ na svatbu ve vyhledávači Seznam.cz Koukněte se!


Váš DJ na svatbu statek Břežany – Petr Berka

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023