DJ na svatbu

Plzeň 16.10.2021

Na sobotu 16. října si mé služby DJ na svatbu do Plzně objednala nvěsta Pavlína. Z njejí komunukace bylo cítit, že po mých službách hodně stojí i přesto, že to bude malá svatba do 25 lidí. Navíc i místo veselky je mi dobře známé, jelikož s restaurací Kalikovský mlýn v Plzni dlouhodobě spolupracuji a právě zde ze strany Kalikováku dostala nevěsta první „echo“ o mých službách svatebního dj. Jak mi Pája sama prozradila, tak se podívala na internet na recenze na facebooku i instagramu a svatební DJ jménem Petr Berka byla volba číslo 1! A já jsme rád, protože malé svatby jsou vždy lepší než ty větší a já osobně se pak cítím jako jeden ze svatebčanů. Snáz zde zapadnete do svatby a porozumíte hudebním přáním svatebčanů, i když zde mi bylo předem jasné, že to bude hlavně o české muzice a především starší muzice, ostatně jak mi nevěsta Pája už předem informovala a proto dala přednost právě mým službám.


V sobotu v Plzni panovalo nádherné baboletní počasí, svatební obřad i hostina to vše na jednom místě v Plzni, kam jezdím strašně rád. Svatební obřad proběhl ve 13 hod. Můj příjezd byl v plánu až kolem 16:30, což je ideální čas, kdy během třiceti minut můžete spustit produkci k poslechu. Pravá párty začne až v pozdějiších hodinách, takže je min do půl šesté vždy času dost. Pája s Márou měli první taneček už lehce po páté hodině, ale jelikož se jednalo o menší svatbu, věděl jsme, že hosty nebudu rozhodně šetřit už na začátku! 

Hudba na svatbu hrála od prvních tanců a byla to spíše, jak už jsme zmínil na začátku, spíše česká produkce, ale prim hrály i starší pecky od všech možných rock n rollů až po moderní skladby tak, aby si každý přišel na své od mladších až po ty starší a zde dokonce došlo i na dechovku na kterou si zatačili i mladí! Byl to báječně strávený večer ve společnosti novomanželů, kteří si vybrali mé služby svatebního DJ a já je snad potěšil skvělou atmosférou a muzikou! Je jedno jestli máte malou nebo velkou svatbu, ale pořád musíte pobavit i kdy to byla svatba i pro 10 hostů! A to se na svatbě Páji a Marka podařilo! 

Děkuji za pozvání a za výslužku! Přeji ještě jednou hodně štěstí do života! Váš DJ na svatbu Plzeň Petr Berka!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023