DJ na svatbu

Plzeň 9.10.2021

Byla to krásná baboletní sobota 9:10. 2021 a byla to krásná svatba laděná do příjemných a pestrých barev podzimu. Svatba Anetky a Jakuba v Plzni v hotelu Panorama u Košuteckého jezírka. Právě zde se odehrával ve 13 hod. také svatební obřad, kde si tento sympatický pár řekl své ANO. Mé služby DJ na svatbu tentokrát objendával hotel se kterým úzce spolupracuji již pěknou řádku let a svatby tam jsou nádherné vyladěné do posledního sebemenšího detailu.


Já dorazil na 13 hod. a ještě se stihl pozdravit s Anetkou, která čekala na signál při obřadu, který trval asi 40 minut. To byl čas, kdy jsme si v klidu vše připravil na sále tak, aby nic a nikdo nerušil svatební sobotní odpoledne. Svatebčané včetně novomnaželů dorazili na druhou hodinu, tak jak se předpokládalo a začaly proslovy a začal se podávat i slavnostní oběd. Hovězí polévka a pstruh na grilu. Po obědě došlo i na krájení svatebního dortu a skvělou kávu se postaral zdejší čtyřhvězdičkový hotel! Pohoda a skvělá nálada vydržela během celého odpoeldne, kdy se na chvíli taky vzdálili novomanželé kvůli focení, ale o hosty bylo dobře postaráno, jelikož svědek ženicha měl připravený spousty zábavných aktivit právě pro zbytek svatebčanů, kterých bylo kolem čtyřiceti. 

Až dorazili novomanželé, tak začaly tance, první spoečný tanec, druhý a třetí por nejbližší rodinu a pak pro ostatní svatebčany. Musím říct, že to byla během večera svatba, která moc netancovala, ale to se prostě někdy stává, takžev pohodě. Já si to užil! Nejvíce tančila nevěsta a až kolem 23 hodiny se přidali i další svatebčané, ale celá svatba dlouho nevydržela. Končili jsme krátce před půlnocí, ale i tak to bylo moc fajn. Lidi, novomanželé prostě vše bylo tak, jak mělo být a bylo to moc fajn! 

Děkuji novomanželům za vše i za výslužku, kteoru jsme nejvíce ocenil druhý den ráno u snídaně a u ranní kávy:-) Jak říkám, já jako svatební DJ jsme si to s vámi moc užil a díky za to! Přeji ještě jednou vše nejlepší na společné cestě životem! Váš DJ na svatbu Plzeň Petr Berka!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023