DJ na svatbu

Plzeň 12.11.2021

A před námi po dlouhé době mimo hlavní sezonu svatba jak v pátek, tak v sobotu. Nebo se to dalo nazvat jako největší svatba v sezoně a nejmenší svatba v sezoně… Ano tohle byl pátek 12.11.2021 a mé služby DJ na svatbu si objednal ženich Zdeněk. Pro svou stovku přátel a nejbližších vybral spolu s Kristýnou v Plzni hodně prestižní svatební místo a sice sál Secese v areálu Prazdroje, kde pivo chutná nejlépe:-)

Zdeňka jsem tak trochu znal a protože si mě pamatuje z diskoték, tak chtěl, abych mu na jeho svatbě zahrál právě já a chopil se role svatebního DJ. Protože měli svatební obřad v pátek 12.11.2021, tak jeho začátek stanovili podobně a sice 12:21 hod. Roli oddávajícího dnes splnil všem dobře známý pan Pivoňka z Unitarie, se kterým strašně rád spolupracuji. Je pravda, že teplota vzduchu byla někde na 5 stupních, takže venku nic moc, ale dalo se to vydržet a Zdeněk a Týnka za půl hodiny již odcházeli jako novomanželé a hřála je hlavně velká láska! Nutno podtoknout, že vše měli novomanželé do posledního detailu skvěle připravené, od animátorek a zábavu pro nejmenší, kterých bylo asi kolem dvaceti až po jejich hlídání atd.


První a společný tanec pak novomanželé naplánovali na 19hod. Následoval tanec pro rodiče a svatební oslava mohla začít! A opravdu začala ve velkém stylu! Hosté byli hodně natěšení na večerní párty a ženich mi dobře poradil, že mají rádi z 90 procent české a slovenské pecky. To se taky potvrdilo! Hrál jsme do 01:15 skoro pořád česky a všichni byli spokojení. I já si svatbu pořádně užil, i když pracovně, tak to byla opravdu příjemná společnost lidí ve které jsem se cítil jako doma. 

Bylo mi potěšenínm Kristý a Zdeňku! Moc hezká svatba to byla a já děkuji za pozvání a přeji hodně štěstí!


I zde platí, že fotky ze svatby najdete jako vždy na mém IG FB profilu, tak koukněte. 

Přeji hodně štěstí do manželeství! Váš DJ na svatbu Plzeň – Petr Berka!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023