DJ na svatbu

Malesice 13.11.2021

Pokud se do konce roku 2021 už nic neobjeví, tak tahle sobotní listopadová svatba byla poslední svatbou v letošním roce. Zatímco v pátek jsem měl největší svatbu sezony, tak na tuto sobotu připadala naopak ta nejmenší, která měla mít 24 hostů. Záměrně píši ‚měla mít‘ ale neměla. Svatebčanů byla nakonec jen polovina. Bohužel zbytek onemocněl nemocí covid- 19. I tak správný svatební DJ by měl předvézt strejný výkon jako při velké svatbě. Je pravdou, že už jsem podobnou svatu zažil ccá 3 roky zpět, kdy jsem měl v Karlových Varech jen 10 svatebčanů a i tak to byla skvělá svatební párty. 

Mé služby DJ na svatbu si objednala nevěsta Petra, která na mé diskotéky chodila ještě do Clubu Horní Bříza a s přítelem chtěla hrát hodně muziky z devadesátých let. Svatební obřad v Malesickém dvoře byl naplánovaný na 13 hod. A svatební obřad jsem tomuto páru také zvučil. Nekonal se sice venku, jak bylo původně v plánu, ale uvnitř v salonku zdejší krásné restuarace. Na tomto místě už jsme jednou byl, ale bylo to v místní sokoovně, což je vlastně ve stejné budově v Plzni v Malesicích. 

Jak už jsem zmínil, hostů bylo na této svatbě 12. I tak měli vše krásně nazdobené a jak to tam vypadalo se můžete podívat na mém facebook a instagramu. Po obřadu následovalo volno, focení novomanželů a skvělý svatební dort. Zábava začala kolem půl páté prvním společným tancem a poté už se svatební večerní párty rozjela! Jak chtěla nevěsta, hudba na svatbu, hrály se devadesátky a podobné hity a také hodně české starší skladby. Přesně tak hosté vydrželi tancovat do půlnoci, kdy byl stanoven konec. Navíc děkuji hned v pondlěí za milou rezenci, kterou mě nevěsta napsala na vyhledávač Seznam.cz. Podívat se můžete ZDE.

 Já děkuji za pozvání na tuto krásnou svatbiu, novomanželům přeji hodně štěstí a těším se na svatbě jejich přátel někdy v budoucnu, jak už to někdy chodí:-) Váš DJ na svatbu Plzeň Malesický dvůr – Petr Berka

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023