DJ na svatbu

Plzeň 14.5.2022

Tohle byla svatba na poslední chvíli! Ale byla moc fajn a myslím, že celé se to moc povedlo dle závěrečných a děkovacích slov novomanželů Karličky a Davida, kteří si mé služby DJ na svatbu pochvalovali a já děkuji za pozvání:-) Ale pojdme popořádku!

Jak už bylo napsáno, tahle svatba byla na rychlo, já měl náhodný volný termína a tak nic a nikdo nebránilo v tom, abych na této svatbě nezahrál. Vše se odehrávalo na kalikováku v Plzni. To je moc známé a oblíbené prostředí na svatbu, kde jsem vlastně doma, jelikož s Kalikovákem spolupracuju. U Karličky a Davida to probíhalo trochu nestandardně, i když někomu to určitě může vyhovovat.

Nejdrřívě slavnostní oběd v kruhu rodinném a v 15 hodin svatební obřad kousek od restaurace asi 100 metrů. Po focení už jen raut, krájení dortu a první tanec, takže vše mělo svůj slet událostí pěkně popořádku.

Já dorazil na Kalikovák přesně ve tři hodiny, abych si vše stihl připravit během svatebního obřadu, aby až obřad skončí bylo vše nachystáno a připraveno k produkci na svatbě! I zde proběhla soutěž zvedání bot, kde novomanželé trochu odkryli své soukromí a pak se zábava rozběhla takovým způsobem, že si nikdo ani nevšiml, že ani neproběhl první společný tanec. Tady to bylao tak domluvrené a někdo to tak má, že první tanec oba dva prostě nechtějí. jejich přání tak všichni respektovali a svatební zábava tak probíhala v mé režii do 23 hodin, kdy se z éteru ozvala legendární jasná zpráva od Olympicu a byl konec. 

Celý večer byl ve znamení straších ale přitom osvědčených songů, tancovalo se dost a i když po 22 hodin většina hostů odešla, tak odešla s pocitem příjemného pobavení a snad i s protancovanými střevíčky. Ano byla to malá svatba, ale já si svatební párty užil tím, jak všichni tancovali od první do poslední písničky. Ještě jendou děkuji za pozvání a přeji oběma krásný a pohodový život v manželství:-) Váš DJ na svatbu Petr Berka!
Samozřejmostí jsou i fotečky z této svatby na facebooku a instagramu, tak se koukněte:-)

 

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023