DJ na svatbu

Borovy 7.5.2022

První květnová svatba a hned taková paráda! Na sobotní svatbu dne 7.5.2022 jsem zajížděl nedaleko Přeštic, konkrétně do obce Borovy, kde se nachází nová svatební stodola. Mé služby DJ na svatbu si objednala nevěsta Míša a jelikož vždy když zvučím obřad preferuji osobní setkání, tak s Míšou a Tomášem to nějak prostě nevyšlo… Pravda, trochu jsem měl obavy, ale e-mailem jsem napsal, co všechno potřebuji a to jsem taky dostal. Jednalo se o skladby na svatební obřad. 

Svatební obřad začínal ve 13 hodin a počasí bylo v sobotu stále ještě aprílové, ale naštěstí bez deště, ikdyž to na obloze chvílemi vypadalo všelijak! Nakonec se vše podařilo, z úst Míši a Tomáše zaznělo vytoužené ANO a celé to napětí hlavně ze ženicha, který byl dost nervózní, opadlo. Svatební obřad proběhl asi 100 metrů od místa konání svatební hostiny, kam se všichni asi 60 svatebčanů přesunuli po focení asi až na 14 hod. Tady bych rád trochu rozvedl služby místní stodoly.. Ptal jsem se majitelky, že letos to je od otevření třetí svatební sezona a tak jsem si říkal, že ne všechny mouchy budou mít asi vychytaný… A skutečně to byl menší problém hlavně s příbory, kterých bylo o dost méně než svatebních hostů a vlastně již vše začalo lžící na polévku. Zde zřejmě byl zajištěn catering, ale polévka studená. Dokonce to zašlo až tak daleko, že polévku roznášela nevěsta Míša včetně její tchýně:-) Každopádně tohle by se asi stávat nemělo, ale těžko soudit nebo říct, jeslti za to může catering nebo majitelka stodoly. Nicméně svíčková na smetaně byla po polévce opravdu luxus!


Novomanželé pak rozkrojili svatební dort a odjeli na hodinové focení. Po focení probíhaly také hry, které připravili svědci a já se v podvečer postaral spolu se svědky o moderování vtipné svatební tomboly. Zde jsme kromě svělých cen rozdávali i úsměvy hlavně když výherci zjistili, že cesta do alp je ve skutečnosti francovka atp:-)


Následoval první novomanželský tanec, který proběhl na terase hned vedle aparatury, takže žádné velké přemístění reprosoustavy nebylo třeba. Hosté udělali kruh a tančilo se. Tančilo se vlastně od začátku až do pozdních ranních 03 hodin, kdy již nemělo cenu hrát pro pár hostů, kteří i tak byli na odchodu domů. Musím říct, že novomanželé se chovali parádně, byli maximálně pozorní a svou svatbu si taky pěkně užili a nejnom novomanželé tedy Míša s Tomášem, ale i ostatní svatební hosté. Důkazem toho je i hodnocení z facebooku, které mi dal právě jeden ze svatebčanů a za něj moc děkuju! Ostatně rychlejší byla Míša, které taky moc děkuju za milé hodnocení a já musím říct jedno jediné!? Děkuji za vše!! Byla to parádní svatba na kterou NIKDY nezapomenu! Děkuju! Váš DJ na svatbu – Petr Berka!

PS: hodnocení najdete včetně fotogtafií na facebooku nebo IG, tak koukněte:-)

PS2: a ještě mi přišel tento krásný e-mail od Míši…
Dobrý den, Petře,

My ti strašně moc děkujeme, zažili jsme svatby, kde Dj vyhodili v 10 hodin, díky bohu, že tohle nebyl náš případ a měli jsme perfektního člověka!
S kýmkoliv jsme po svatbě mluvili, tak si tě nemohli vynachválit. Byl jsi perfektní, díky tobě neseděli lidi na židlích a tančili. Také ti chci poděkovat, že jsi vydržel až do ranních hodin.
Jedno malé hodnocení jsme přidali.
Ještě jednou děkujeme, všem budeme doporučovat a třeba někdy na viděnou.
Míša a Tomáš ❤️

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023