DJ na svatbu

Na Pilce 29.4.2023

Výlet na Vysočinu! Plán na sobotu 29.4.2023 zněl jasně! udělej pořádnou párty Terce a Martinovi na jejich krásné svatbě, kterou pořádali v penzionu a restauraci Na Pilce v Petrovicích nedaleko Třebíče. Ženich Martin si objednal mé služby DJ na svatbu a já se na tuto dubnovou svatbu moc těšil! Už jen proto, že ženich několikrát opakoval do telefonu, že se na mě všichni moc těší. Musím poděkovat za milou společnost na jejich svatbě! Skutečně všichni svatebčané, kterých bylo zhruba okolo 70-ky byli moc miloučký a fajn. Jeden ze svatebních hostů i herec Oldřich Navrátil viz selfie na této stránce. Novomanželům Terce a Martinovi jsem nakonec svatební obřad nezvučil. Dohoda nejdříve zněla, že ano, ale později ženich upřesnil požadavky a z obřadu sešlo. Tím pádem ani nevím, kde svatební obřad probíhal. Vím, že svatební hosté už včetně novomanželků dorazili na restauraci kolem druhé hodiny odpolední. Možná i díky počasí, které právě v sobotu na Vysočině nabízelo i silné bouřky. Vše se ale stihlo včetně i mé přípravy tak, aby nikdo nepoznal, že jsem dorazil na 13 hod. Lehčí a pohodová muzika už zněla na sále, kde jsem taky zajišťoval fotokoutek s aparátem Instax Wide 300. Svatební hosté usedli ke svatební tabuli až v 15:30, jak zněla původní domluva. Mělo probíhat i nějaké focení a zábava, proto byl svatební oběd až v tento čas. Podávala se hovězí polévka a směs kuřecího stehenního masa s grilovanou zeleninou. Děkuji za oběd, který byl moc dobrý! Už tady jsem si říkal, že tento penzion dostane v recenzi za tohle jídlo minimálně 5 hvězdiček. Ne teď vážně. Musím říct, že byť tohle svatební místo zde slouží 5. rokem a relativně stále nové, tak paní provozovatelka má dostatek zkušeností s akcemi všeho druhu a taky ví moc dobře, že dobré jídlo je základem. Nejenom že chválím jídlo po celou svatbu, ale i obsluhu, které byla pečlivá a pořád vše doplňovala pokud někde něco chybělo. Pojďme ale na párty?! Martin chtěl, aby měl na svatbě někoho zkušeného. Já jako zkušený DJ jsem k dispozici i na Vysočině, kam jezdím straně moc rád a i tady se potvrdilo, že to byla fajn svatební oslava! Pravda, zpočátku to tak možná nevypadalo, ale odpoledne po obědě už hosté tancovali. Pak přišla večerní pasáž, kdy jsem svatebčany ne a ne nemohl zvednout ze židlí. Nakonec se podařilo asi až po 22 a celá noc byla ještě před námi….
Hrálo se vše na co si vzpomenete, ale převážně starší hity. Největší úspěch měl rock ‚n‘ roll a staré pecky typu Abba, Beatles atp. Nechyběla i svatební hra. Tentokrát novomanželé připravili vtipnou tombolu. Tu jsem měl moderovat s panem Navrátilem, ale mikrofonu se zhostila manželka pana Navrátila a ta už mikrofon z ruky nepustila:-) To nevadí, alespoň jsem si vychutnal dobrou kávu a svatební dort. Tahle svatba byla jako řemen! Všechny fotografie taky najdete na mém Instagramu nebo Facebook DJ na svatbu a ukázka prvního společného tance je pak na TikToku. Stačí kliknout na odkaz a stránka se přesměruje na fotky. Když se ke všemu dokopu, tak přidám i svatební video z prvního novomanželského tance. To mě chybí i z dalších svatební hostin v tomto roce 2023. Myslím, že jako svatební moderátor a DJ na svatbu jsem předvedl i zde v Petrovicích to nejlepší, co jsme se naučil a přeji novomanželům ještě jednou šťastné a pohodové manželství a děkuji za vše i za ubytko v penzionu. Děkuji a mějte se moc hezky! Váš DJ na svatbu Vysočina a moderátor Petr Berka!

PS: dne 5.5. 2023 dorazila tahle potěšující recenze na facebooku od Martina (ženicha) Děkuji


 

DJ na svatbu v penzionu Na Pilce 29.4.2023
DJ na svatbu a svatební párty tečky a Martina 29.4.2023 Vysočina

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023