DJ na svatbu

Rabochův mlýn 5.5.2023

Plán na pátek 5.5.2023 zněl jasně?! Svatba Veroniky a Tomáše na Rabochovo mlýně u obce Železná nedaleko Prahy. Moc hezké místo v přírodě za vesnicí, kde máte své soukromí, klid a přírodu na dosah ruky a kde máte i svatbu. Stejně jako tahle sympatická dvojka, která si řekla na mlejnem na louce své ANO! DJ na svatbu Petr Berka byl objednán od nevěsty Verči, ale dozvěděl jsem se, že to bylo tak trochu na popud sestřičky Lucky, která mě sledovala na sociálních sítích a své mladší sestřičce dala kontakt. Verča s Tomášem hledali kvalitu a zkušenost a jelikož již mám za sebou pár (set) svatebních oslav, tak se mohu titulovat jako zkušený DJ. Svatební obřad byl naplánovaný kvůli místní matrice na 11:30, což bylo poměrně brzy, ale na druhou stranu nebylo kam chvátat, venku panovalo příjemné skoro letní počasí a protože se svatba odehrávala jenom venku před mlýnem, tak musím říct, že kupodivu ani nebyla zima! Zkrátka měli to novomanželé perfektně naplánované a počasí vyšlo dokonale! Dokonalá byla i jejich svatba díky koordinátorovi Jirkovi, který právě na zdejším mlýně dělá svatby takřka víkend co víkend a zkušenosti očividně taky měl.  Na veškeré dekorace a fotografie ze svateb a dokonce i z této najdete jak je zvykem na sociálních sítích jako je Facebook a Instagram. Kliknutím na slova budete přesměrováni, jestli se chcete podívat. A ještě první taneček?! Na ten se podívejte na TikTok.
Jak už bylo řečeno, svatba začala v 11:30 svatebním obřadem, který jsem taky zvučil včetně portu pro paní oddávající. Následoval přesun před mlýn, kde jsem začal hrát podkresovou hudbu k obědu. Podávala se knedlíčková polévka a následoval hlavní chod, který si každý svatebčan mohl vybrat a taky nandat dle své chutě. Svatebčanů zde bylo kolem 60 a byli to hosté ze všech koutů republiky převážně ale z Prahy ženichova strana, z Plzně pak nevěsty strana, ale byli zde i lidé z Valašska a dalších regionů. Má role DJ na svatbu sice začala až večer prvním tancem, ale i tak bylo potřeba říct do mikrofonu pár organizačních záležitostí pro svatebčany. Jako moderátor a DJ už působím řadu let, takže zde nebyl problém.
Svatební hry se odehrávaly v režii svědků a koordinátora. hrál se novomanželský kvíz, který nesmí chybět na žádné pořádné svatbě a dále došlo i na kvíz s novomanželi. Jako DJ na svatby se s tím někdy setkávám, že svatební hry moderují svědci, tak proč ne, když jsou dost aktivní jinak svatební hry jsou i v mé režii zdarma ke každé objednávce pro všechny. Tahle svatba se roztancovala vlastně už odpoledne, kdy jsem bavil nejmenší svatební hosty a následně se přidali i dospěláci. Správně zvolená hudba na svatbu a taky společnost, která se chtěla bavit prostě spustila zábavu na svatbě o něco dříve. přeci jen bylo celé páteční odpoledne před námi:-) I večer se zdál jako jedna velká svatební oslava a i zde se vše potvrdilo. Lidé pařili snad na všechno, co jsem pustil. nejvíce to byla rocková hudba a taky taneční pecky, které měly svůj úspěch i mladších ročníků. Až na jednu malou asi pětiminutovou přeháňku byla celá svatba opravdu dokonalá včetně celé veselky a mě nezbývá nic jiného než poděkovat novomanželům za pozvání, jejich svatbu jsme si pořádně užil! I přesto, že pracovně jako DJ na svatbu, ale užil, protože když hosté tancují a neslezou z tanečního parketu, tak je to ta nejlepší odměna pro každého, kdo se v této oblasti zábavy pohybuje. Takže díky a zase někdy jindy na svatbě vašich přátel nashledanou! Petr Berka – DJ na svatbu Praha


PS: dne 10.5.2023 přišla moc krásná recenze od nevěsty Veroniky. Moc děkuji

Krásná páteční svatba nedaleko Prahy. 5.5.2023 to byl Rabochův mlýn a svatbě Verči a Toma

DJ na svatbu a Rabochův mlýn nedaleko Prahy


DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023