DJ na svatbu

Penzion U Prejzků 17.6.2023

Svatba U Prejzků 17.6.2023 Andrea a Radek

DJ na svatbu středočeský kraj

Sobota 17.6.2023 a další krásná svatba! Když člověk dělá práci a současně i koníčka, která ho baví a naplňuje, tak je hned na to světě krásně no řekněte sami?
Ale pojďme na svatbu… Mé služby DJ na svatbu si objednal ženich Radek. Spolu s jeho dnes již manželkou Andreou chtěli na svůj den do penzionu u Prejzků kvalitního a vtipného DJ na svatbu, což jsou kritéria mezi které bych zcela určitě přidal já osobně ještě označení zkušený DJ. Svatby jsou mým koníčkem a na svatbách jako svatební moderátor působím od roku 2004! I na tuto svatbu jsme se těšil!? Novomanželé byli na schůzce v březnu fajn a říkal jsem si, že tahle veselka bude mít „grády“ A skutečně tomu tak bylo, i když rozjezd byl poměrně těžký a nelehký…. Určitě se k tomu dostaneme, abych vysvětlil:-) Andrea s Radkem chtěli nazvučit i svatební obřad, což také není problém a vše si můžete přečíst i na této stránce. ZDE přidávám odkaz. Svatební obřad začal přesně hodinu po poledni a byl standardní přes místní matriku. S počasím to tentokrát bylo jo a ne a kvůli předpokládanému dešti jsme začali asi o pár minut dříve a skutečně, krátce po svatebním obřadu začalo pršet. Zřejmě štěstí těmto novomanželům.

Svatební hostina v penzionu U Prejzků

Po svatebním obřadu déšť zahnal asi padesátku svatebních hostů do sálu tohoto krásného penzionu, kde se cítím jako doma a kde jsou svatby moc krásné a do detailu od místních majitelů propracované. Ostatně byl jsem zde před 14 dny a všechny fotografie hledejte zase jako obvykle na FB nebo IG.  Hostina tedy začal o něco dřív kvůli dešti, vše se zvládlo i rozbíjení talíře a svatební hosté se mohli těšit na předkrm, polévku a hlavní oběd. Žádná svíčková na smetaně, ale kuřecí závitek s vepřovou panenkou a šťouchanými bramborami. Hmmm hotová delikatesa a všichni včetně mě se olizovali! Po obědě se krájel dort a naši novomanžel se pak odebrali na asi hodinové focení, takže spousta času pozvat hosty na strom života, fotokoutek a další aktivity v rámci této krásné svatby, které byly pro hosty připraveny. Před novomanželským tancem přišla na řadu ještě svatební hry a sice novomanželský kvíz se zvedáním bot která měla taky velký úspěch u svatebčanů a o hodinu později došlo i na rok s novomanželi a tohle byla ohromná show při které se bavili opravdu všichni! Já jako DJ a svatební moderátor vše moderoval a jak říkám, bylo to strašně moc fajn:-)

Svatební DJ a moderátor na veselku

Tancovat se začalo kolem 18 hodiny prvním tancem, který uvidíte v krátké ukázce na Tiktoku. No a po tancích s rodiči a těchto oficialitách se svatba rozjela. Nejdříve přišly na řadu děti, se kterými se na parket čím dál častěji objevovali i jiní svatební hosté a byla sranda při mašince nebo ptačím tanci, což pro partu hasičů ze Zbiroha byl skoro jako fenomén a i více než dechovková klasika co jste hasiči…. Ano ženich byl hasičem a tak se dalo očekávat pořádné mecheche, ale po té první sérii se z ničeho nic přestalo tancovat a zábava se ne a ne rozjet (jak jsem psal výše) a to jsem se snažil jak jsem mohl. Dělal jsme proto vše, ale na večer se udělalo zase dusno, takže i to byl jeden z důvodů proč se svatební hostina rozjela až kolem deváté večerní a zase to byl bigbít, který zvedal lidi ze židle! A to jste neviděli tu párty, když jsem zahrál hypochondra nebo svařák. Svatební hosté tancovali a zpívali a pořád jsem to do lidí hustil jednu pecku za druhou až do půl druhé. A byly to i taneční pecky typu Novaspace nebo Karma, což bylo přání pro nevěstu atp. I zde jsem zvolil správně?! Hudba na svatbu dělá opravdu hodně a jeslti někdo přemýšlí o zapůjčení reprobedny a reprodukované hudbě z platforem jako spotify nebo youtube, ať mi prosím pozve!? Strašně moc bych chtěl vidět tu atmosféru na jejich svatbě a na těch na kterých vystupuju já jako DJ na svatbu. Ano rozumím stránce finanční, kdy si svatební DJ Plzeň někdo nemůže dovolit, ale zase argument, vdávám nebo žením se snad jednou za život, tak ať je to pořádná párty a zábavu svěřím do rukou profesionálů.
A přesně to uděl i Radek s manželkou Andreou a myslím, že udělali společně dobře, protože i já jako DJ na svatbu z této svatby měl opravdu dobrý pocit dobře odvedené párty a zábavy! Ostatně hodnocení od ženicha, které přišlo v pondělí 19.6. mluví čistě samo za sebe a děkuji za něj!

Svatba U Prejzků 17.6.2023 Andrea a Radek

Svatba 17.6.2023

Krásná svatba Andrejky a Radka U Prejzků

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023