DJ na svatbu

Statek Háječek 21.6.2023

DJ na svatbu Plzeň statek Háječek Hlohovice

 

Další krásná svatba byla v plánu na den letního slunovratu ve středu 21.6.2023 na statku Háječek nedaleko Plzně. Mé služby DJ na svatbu si objednal ženich Marek a jeho snoubenka Martina, kteří mě náhodou objevili na internetu. Domluva byla příjemná a rychlá a navíc jsme se dvakrát sešli na schůzce, kde jsme ladili jejich Velký den k dokonalosti. A můžu s čistým svědomím říct, že jejich svatba neměla jedinou chybičku! Svatební obřad byl na programu přesně v pravé poledne a zde mi Marťa a Mára poslali pouze dvě skladby na příchod pro ženicha a pro nevěstu. Zbytek nechali čistě v mé režii, jelikož sami dobře viděli, že mám nespočet svatebních obřadů za sebou a navíc měli představu takovou, že jim zahraji pouze na odchod špalírem jen co skončí obřad a gratulace tak proběhnou až u stodoly, kde probíhalo posléze i skupinové focení. Na fotografie z této svatby se podívejte na mé stránky na Instagramu nebo Facebooku.

 

Svatební DJ Plzeň ve stodole vždy připraven

 

Svatební hostina probíhala na statku Háječek, což je místo, které už jsem poznal v době covidu-19 na jedné moc hezké svatbě a toto místo opravdu zaujme svou samostatností vedle obce Hlohovice, kde máte absolutní soukromí a veškeré podmínky uspořádat svatbu pro až 80 svatebčanů, přičemž nějakých 59 zde najdou i ubytování a to je skvělé!
Odpolední polévka byla na programu kolem 15 hodiny, takže vše bylo připravené a nachystané, přesně jak je uvedeno v nadpisu tohoto odstavce. Podával se hovězí vývar a pak následoval raut, kde si každý dal zrovna to, na co má momentálně chuť. Počasí bylo tropické a tak to svatebčané zase moc s jídlem moc nepřeháněli. Navíc to byli i sportovci, takže všeho s mírou a na večer pak bylo připraveno grilování a další porce jídla! Bylo to výborné! Odpoledne nechtěli Martinka s Markem ani jednu svatební hru, nechtěli dokonce ani rozbíjení talíře, takže se celé odpoledne obešlo bez svatebních tradic. Párkrát už jsem něco takové zažil a určitě ještě zažiji:-) Jenže jedna hra by se tu našla a byl to kvíz, který byl trochu jiný než ty ostatní. Byl určený pro svatebčany až naši novomanželé se půjdou odpoledne fotit. Bylo to asi 21 připravených otázek o nich, o svatebním místu atp. no prostě moc hezky připravené od novomanželů! Zasloužili si velký potlesk u všech svatebních hostů! Moc hezké:-)
 

Svatební DJ a nezapomenutelná párty

Ano tohle byla nezapomenutelná párty! Na svůj první společný tanec došlo krátce po 18 hodině a na krátkou ukázku se můžete podívat na sociální síť Tiktok. A mohu Vám říct, že tohle byla párty, která zůstane navždy v paměti novomanželů a všech svatebních hostů. Jako zkušený DJ a moderátor jsem neustále hrál osvědčení hity a burcoval obecenstvo k ještě lepším výkonům skoro jako na hřišti! Správně zvolená hudba na svatbu je vždy dobře položeným kamenem pro večerní svatební zábavu každého DJ na svatby. Během večera jsme hráli všechno! Od bigbítu až po taneční pecky a později odpoledne, kdy šli rodičové spát jsem přidával i Timmyho Trumpeta, Martina Garrixe a podobná velká jména každé skvělé párty! A tahle skvělá opravdu byla a i já jako svatební DJ Plzeň jsme si ji užil na maximum! Děkuji novomanželům za pozvání na svatbu! Dokonce jsem, abych nezapoměl potkal na této svatbě pár, kterému jsme hrál v loňském roce na svatbě v hotleu U Pramenů v Plzni a je v očekávání, tak přeji hodně štěstí a radosti s novým přírůstkem do rodiny a to samé přeji i novomanželům Rudovým, kterým také děkuji za milé hodnocení, které mi dal í na Google.cz a také na facebooku. To přikládám níže na této stránce a děkuji za něj nevěstě Martině:-) Moc děkuji za všechno! Váš DJ na svatbu Petr Berka

Další krásná svatba na den letního slinovratu na statku Háječek nedaleko Plzně! Konala se ve středu 21.6.2023[/caption]

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023