DJ na svatbu

Penzion U Prejzků 3.6.2023

První červnová sobota a svatba na pohodu:-) To byla svatba Veroniky a Míry, kteří si řekli ANO na mém milovaném místě ve Lhotce v penzionu U Prejzků. Byla sobota 3.6.2023 a mé služby DJ na svatbu si objednala nevěsta Veronika. Vybrala si na základě referencí a zkušeností a nechci se chválit, ale vybrala si nejspíš dobře, jelikož napsala moc milé hodnocení, které si můžete přečíst pod tímto článkem. Pojďme na svatební obřad. ten se odehrával na zahradě zdejšího penzionu přesně ve 13 hodin. Na další fotografie nejenom z obřadu, ale i z hostiny se podívejte tradičně na můj facebook nebo instagram. Svatební obřad jsem samozřejmě nazvučil a jelikož zde nebylo nějaké velké přesouvání aparatury, tak bylo vše nachystané do několika minut. Počasí novomanželům přálo, bylo tak akorát kolem 20 stupňů. Ani horko ani zima:-) No prostě ideální počasí na svatbu.

Asi 40-ka svatebčanů usedla ke svatební hostině zhruba hodinu po obřadu a podávala se šunka plněná křenovou pomazánkou, hovězí vývar a poté dva druha masa a šťouchané brambory. Zdejší kuchyně je opravdu vynikající a pochutná si každý fajnšmekr! Hosté včetně novomanželů si užívali sobotního odpoledne, jejich první společný tanec byl v programu až někdy kolem 18 hodiny a do té doby nebylo kam spěchat a o to víc se pak všichni těšili na tanečky. První tance pro novomanžele, na ukázku se podívejte na TikTok a pak ještě píseň pro rodiče a už to jelo. Celý večer se nesl ve znamení osvědčených hitů, které znali všichni, jak mladí tak starší a všichni si tak užívali krásného sobotního večera. Já jako zkušený DJ a moderátor jsem si večer taky náležitě užíval, protože tahle společnost byla prostě fantastická! Kéž by celý večer tak rychle neskončil….
Už samotný report ze svatby 13.5. letošního roku jsem zmiňoval, že takové svatby jsou tak 2-3 za rok a vidíte, tahle byla ještě o něco málo lepší, takže TOP svatba! Jako DJ na svatby si nemůžete přát víc než maximálně spokojené hosty, kteří při odchodu děkují a ještě se s vámi přijdou rozloučit osobně! Za takové chování jako svatební DJ moc děkuji a vždy potěší od jakéhokoliv svatebního hosta. Celý večer se hrály opravdu skvělé písničky, které se dle slov nevěsty Veroniky líbily a správně zvolená hudba na svatbu je veledůležitým prvkem tak, aby se zábava povedla. Zde si dovolím tvrdit i z mé strany, že se povedla na výbornou a po skončení kolem půl druhé ráno odjíždíte s pocitem maximálního uspokojení dobře odvedené práce jako DJ na svatbu. Děkuji za pozvání a také děkuji za hodnocení od Verči, které přišlo nejdříve na isństagramu v odpoledních hodinách a večer pak i na facebook. Myslím, že hodnocení od Veroniky mluví samo za sebe:-) Děkuji a přeji pohodové a šťastné manželství! Petr Berka moderátor a DJ na svatbu!

Svatba na krásném místě U Prejzků 3.6.2023 Další krásná svatební oslava na moc krásném místě U Prejzků[/caption]

Sobota 3.6.2023

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023