DJ na svatbu

Statek Pňovany 13.5.2023

Tohle byla ale svatba panečku! Jako DJ na svatbu jsme toho zažil hodně, většina svatebních oslav jsou standardní, kdy jsou hosté a hlavně novomanželé maximálně spokojeni, ale tak 2-3  x za rok zažiju parádní nebo spíše neskutečnou akci, kde si v jeden den „sedne“ snad úplně všechno! Od lidí, kteří se chtějí bavit a kteří jsou neskutečně milí a pořád okolo vás skáčou, jestli máte všeho všechno a jestli je vše v pořádku. Jen škoda, že letos už mám první takovou svatbu za sebou, ale snad jich v letošním roce bude víc, kde si sedne úplně všechno:-) Mé služby DJ na svatbu si objednala nevěsta Štěpánka s Tomášem de facto na poslední chvíli a úplně náhodou. Jednání a veškerá komunikace byla rychlá, příjemná a tak jsem se ještě více těšil, až přijde jejich datum a to sobota 13.5.2023. Tento pár si pro svůj velký den vybral statek v Pňovanech. Ten je poměrně nový jako svatební místo na západě Čech a vlastně kousek 20km od Plzně a taky bylo nové i pro mě, protože jsem v Pňovanech ještě nebyl. Statek si můžete pronajmout i vy a vše se tak může odehrát od čtvrtka do neděle jen na jediném místě, teda pokud si ještě zařídíte catering a pití a vhodnou hudbu na svatbu. Tohle měli novomanželé vyřešené perfektně. Ženich Tomáš, jako kuchař v oboru rozhodně na kuchyni nešetřil a myslím, že všichni jejich hosté se olizují ještě den po svatbě, včetně mě…
Neskutečná polévka, neskutečná svíčková na smetaně, kterou jsem snad ještě nejedl a karlovarské knedlíky taky neměly jedinou chybu! Večerní raut pak nabídl taky velké dobroty a musím se lehce přiznat, že i já jsme měl na této svatbě větší příjem v jídle:-)
Svatební obřad se odehrával přesně v pravé poledne a i ten chtěli novomanželé nazvučit. Jelikož počasí bylo květnové a nikdo netušil, jestli bude pršet, tak nakonec se vše odehrálo venku při 14 stupních. Štěpánka nastoupila na písničku tři oříšky od Ivety Bartošové a Tomáš pak šel ke slavobráně na skladbu od Dymytry – žít svůj sen, jinak ostatní hudba na svatbu pak byla v mé režii. Správně zvolená hudba na svatbu je důležitým prvkem stejně jako dostatečný počet řízků pro všechny svatebčany a tak jsem si dal skutečně záležet! Pak se všichni jen rychle nafotili, aby mohli usednout ke svatební tabuli. O polévce a svíčkové jsem již napsal výše a tak pojďme na odpoledne. Nic zvláštního včetně aktivit se nekonalo, hosté včetně novomanželů si užívali svůj den s rodinou a s kamarády až přišel večer a první společný tanec od Karla Gotta – být stále mlád. A pak to začalo! Párty, která v letošním roce nasadila laťku hodně vysoko! Jako zkušený DJ na svatbu jsem zažil hodně krásných svateb a tahle byla další na kterou určitě nezapomenu. Svatební hosté mě vzali mezi sebe. Možná tomu napomohla i nejedna svatební hra, kterou jsme si na přání novomanželů zahráli a to byl novomanželský kvíz se zvedáním bot a taky královský kočár. Tady jsme opět využil mé zkušenosti coby DJ na svatbu a moderátora a trochu kočár vylepšil. Jak jsme ho vylepšil kvůli konkurenci raději rozebírat nebudu. Byla to neskutečná sranda, kde se bavili i hosté, kteří nehráli a celou soutěž jen sledovali. I já musel panáka vypít! Prostě jsme musel a rád, protože to byla neskutečná sranda a nechtěl jsem kazit partu! Myslím, že se královský svatební kočár vydařil! 
Ještě připomenu, že všechny fotografie najdete na sociální síti facebook a instagram, tak jak je zvykem. No a malá ukázka prvního společného tance je pak připravena ke shlédnutí a TikToku. Stačí kliknout  a budete přesměrováni přímo na konkrétní video. 
Večerní párty se pak nesla ve znamení českých a slovenských skladeb, ale také osvědčených tanečních hitů na které si svatební hosté rádi zatancovali a slyšel jsem, že tancovali i hosté, kteří normálně vůbec netančí, což slyším opravdu moc rád! Pohoda, zábava a radost z nového manželství Štěpánky a Tomáše byly znát u každého hosta a já jsem rád, že jsem k tomu přispěl nemalou měrou, jako jejich svatební DJ.
Svatba to byla krásná, děkuji za pozvání Štěpánko a Tome a přeji Vám do společného života hodně štěstí a snad sestru nebo brášku pro vašeho Matyáška:-) Váš DJ na svatbu a moderátor Petr Berka! 

Dnešní krásná svatba nedaleko Plzně na statku v Pňovanech, kde si ANO řekla Štěpánka s Tomášem[/caption] DJ na svatbu Pňovany 13.5.2023 Štěpánka a Tomáš jsou svoji!.

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023