DJ na svatbu

Louka Olešná 22.7.2023

Krásná svatba na louce v přírodě…

Další červencová sobota s datem 22.7.2023 a mé služby DJ na svatbu si tentokrát rezervovala nevěsta Anička. Anička s Kubou, dnes již manželé chtěli svatbu trochu jinak. Navíc už uzavřeli sňatek v červnu a tohle měla být párty pro rodinu a známé. A chtěli to opravdu jinak a o tom svědčí i svatební místo… ono to vlastně svatební místo žádné není, byla to louka u řeky Berounky v blízkosti obce Olešná nedaleko Liblína, ráje všech vodáků. A byla to přírodní svatba se vším všudy. Na svatbě nechyběly toalety, nechybělo zde pojízdné občerstvení, které zajišťovalo kompletní catering a nechyběl zde ani DJ na svatbu a moderátor. Ano svatba to byla krásná a navíc se povedlo i počasí a v sobotu 22.7. bylo nějakých 26 stupňů no a u řeky? Co víc si přát! Samozřejmě, že se našli svatební hosté, kteří si půjčili raft a do vody vlezli. Někteří si zde na louce postavili i stan, ale jinak to byla svatba, která měla poměrně brzký konec. Končil sem lehce po 22 hodině. Ale nejdříve trochu podrobněji…

Svatební hosté byli z přírodní svatby nadšeni…

Ano, všech asi 70 svatebních hostů byli doslova nadšení krásou téhle svatby Aničky a Kuby. A já také! Můj příjezd byl naplánován na 17 hodinu, ale přijel sem něco mezi, abych stihl vše v klidu zapojit a připravit. Svatební obřad se konal také na louce u řeky, ale slavobrána už zde pořádně ani nebyla. Zkuste se podívat na můj Instagram nebo Facebook, kde jsou i další fotografie z této krásné svatby. Okolo 17 hodiny byl na řadě proslov svědka, což byl bratr Kuby a spolu s Kubou pak zazpívali písničku pro Aničku nevěstu. Asi si dokážete sami představit, jak moc emotivní okamžik to byl pro nevěstu… Jako zkušený DJ jsem i já byl poměrně na měkko:-) 
Žádné svatební hry novomanželé nechtěli a předem už hlásili, že očekávají konec kolem 22 hodiny kvůli rušená nočního klidu. Nedaleko byl Ždíkovský mlýn a vodácké tábořiště včetně obce Olešná, tak proto. I tak si myslím, že svatba to byla krásná a pro mně stejně jako pro hosty zážitkem. Novomanželé byli strašně fajn včetně jejich rodičů, kteří se o mě stále starali, abych měl dostatek pití a jídla. Tohle už se jen tak nevidí a já za to moc děkuji! Co se týká hudby, tak hudba na svatbu nebyla domluvená. věděl jsem pouze o prvním tanci a tanci pro rodiče. Malou ukázku společného tanečku naleznete jako vždy na sociální síti Tiktok, tak se podívejte. Znovu se budu opakovat, ale byla to krásná svatba! Děkuji za pozvání novomanželům, děkuji i za to, že zvolili tohle řekněme krásné, ale na dnešní poměry netradiční řešení, ale byao to moc fajn svatební oslava No a konec jak jsem již psal lehce po 22 hodině kvůli nočnímu klidu. Novomanželé a jejich svatební hosté chtěli spíše starší hity z let 80 a 90 a maximálně do roku 2010, což jsem porušil asi jednou kvůli přání jednoho ze svatebních hostů, ale proč ne… Tak ještě jednou díky! Užil jsem si svatbu i jako DJ na svatbu Plzeň a přeji novomanželů, hodně štěstí na společné cestě životem! Váš DJ na svatbu a moderátor – Petr Berka!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023