DJ na svatbu

Restaurace Roští 29.7.2023

DJ na svatbu Plzeň Křimice Roští

Poslední červencová sobota a mé služby DJ na svatbu Plzeň Křimice si objednala nevěsta Lucka.Přiznám se, že na tohle místo jsem zavítal vůbec poprvé a to i přesto, že zdejší okolí moc dobře znám a okonce i pivnici Roští! Jenže tohle je nově vybudovaná restaurace hned vedle původní pivnice, kde nabízejí luxusní obědy a večeře a zaměřují se na ryby. Vůbec celé okolí je u řeky a v zajetí lovců rybářů, kteří si dají v Roští pivo a chytají ryby. Zde ale mají novomanželé naprosté soukromí a všechny fotky z této sobotní svatby 29.7.2023 najdete jako vždy na mém profilu na facebooku a taky instagramu. Když na to myslím, tak musím zmínit, že pár poptávek už jsem na tohle místo měl, ale až teď v sobotu to konečně vyšlo a zase tomu nechybělo moc, protože původně chtěla nevěsta udělat svou svatbu na farmě Brixi nedaleko Plzně. Tak nakonec jsem rád za to, že jsem jako DJ na svatbu Plzeň zavítal taky do Roští, do asi 2 roky nové restaurace. Mohu Vám jí po všech stránkách doporučit! Servírky maximálně ochotné, jídlo skvělé, pořád se doplňovalo, nic nebyl problém, prostě něco takového chcete i na ten svůj velký den i vy! 

Jejich svatební oslava to byla jízda….

Jak už jsem psal, svatební oslava probíhala v Roští a jako DJ na svatby Plzeň tu máme zase jedno krásné a nové svatební místo za které jsem rád! Pojďme ale na obřad a na hostinu. Zde musím říct, že obřad proběhl v těsné blízkosti restaurace, asi 25 m od terasy v těsné blízkosti zdejšího křimického zámku. Jak říkám, fotografie najdete na mých sítích. Jelikož se svatbou pomáhala jedna z koordinátorek @Svatbyodluc, tak má přítomnost byla vyžadována až po svatební hostině na 16 hodinu. Svatební obřad proběhl v 13 hodin a po 16 hod byla na programu kytice a další program, jak např. dort a nebo svatební hry jako třeba novomanželský kvíz se zvedáním bot. Jako moderátor a DJ na svatbu Plzeň všechny svatební hry většinou moderuji, ale zde jsem udělal výjimku a předal mikrofon koordinátorce Lucce. Já novomanžele pozval na taneční parket a zde už mohu nabídnout také video ukázku, kterou najdete na Tiktoku
Lucka s Danielem neměli žádné specifické požadavky na hudbu a tak celá hudba na svatbu byla čistě v mé režii. jsme za to strašně rád, když mi někdo „nesvazuje“ ruce kvůli nějakým písničkám, které novomanželé prostě nechtějí. Neříkám ne, ale spíš to nemám rád a taky to nedělá dobrotu. Hlavně pak když někdo přijde, což je vždy zákon schválnosti a tu dotyčnou píseň chce zahrát. V takovém případě posílám svatební hosty za nevěstou…
Zde jak jsem psal nic takového, měl jsme pár tipů avšak vždy spoléhám na hity a i tady na této svatbě jsem se trefil do černého! Začátek byl rize starší, pak to byly devadesátky až pozdějších hodinách pro mladší svatebčany i novější David Guetta nebo Timmy Trumpet atp. byla to jedna velká párty, která skončila okolo půlnoci, kdy se hosté rozprchli domů po bujaré svatební párty v mé režii. Jako zkušený DJ mám za sebou stovky svateb a tak nepřekvapí, že někdy se končí o něco dřív… Děkuji Lucce a Danovi za pozvání! Moc jsem si jejich svatbu užil i jako svatební moderátor a budu se opakovat, přeji vám do manželství jen to nejlepší a děkuji za pozvání! Váš Petr Berka – DJ na svatbu Plzeň!

Přesně takovou měli svatbu Lucka s Danem v sobotu 29.7.2023 v Křimicích[/caption]

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023