DJ na svatbu

Angusfarm Soběsuky 24.8.2023

Angusfarma v Soběsukách zažila další nezapomenutelnou párty

To byla panečku jízda tohle! Svatba úžasných lidí Šárky a Štěpána a kolem sebe úžasní lidé, no co víc si můžete jako svatební DJ přát?Ale pěkně popořadě…
Mé služby DJ na svatbu si objednala nevěsta Šárka. Společně se Štěpánem si vybrali na svatbu asi nejlepší svatební místo, které existuje a sice Angusfarmu v Soběsukách. A ne úplně náhodou, jelikož zde oba dva pracovali. Šárka jako servírka a Štěpán jako kuchař, takže zvolit místo, kde se bude svatba odehrávat nebylo až tak těžké, byť tam oba už dlouho nepracují. I tak tam začali psát společný příběh lásky a já děkuji, že jsem u toho mohl být jako svatební moderátor a DJ na svatby. Byla to párty na kterou nikdy nezapomenu. Spíš ale nezapomenu na svatebčany, kteří byli naprosto skvělí včetně novomanželů, jak už jsem zmínil hned v první větě tohoto článku. K tomu se ještě určitě dostaneme, ale pojďme se podívat na obřad!? Na svatební obřad, který začínal v 15 hodin ve čtvrtek 24.8.2023 na zahradě vedle Angusfarmy. I zde platí, že fotografie najdete všechny pohromadě na stránkách Instagramu a taky Facebooku
Datum, jak jsem zjistil taky nebyla žádná náhoda… Nevěsta Šárka slavila v tento den narozeniny a navíc oba dva mají rádi číslo 24. Asi se možná v ten prvně seznámili, to nevím přesně… Svatební obřad byla ale standardní a dodávajícím byl pan místostarosta nedalekého Nepomuku. 

I svatba v létě má své (ne)výhody…

Hlavní nevýhodou je horko! I v den konání svatby tj. ve čtvrtek 24.8.2023 bylo úmorné vedro a tropické teploty. Ve stodole, kde není klimatizace je pod střechou leckdy i kolem čtyřicítky. Představte si fakt, že v tom horku ještě tancujete?! To je jedna košile na jednu písničku a můžete ji vyměnit:-) 
Navíc, když jsem tu byl v červenci naposledy, taky bylo strašné horko, ale co tím chci říct? Je to složení svatebních hostů! Na poslední svatbě se zde tancovalo pouze venku do 22 hodiny. Zde na této svatbě i přes to horko se tancovalo uvnitř i venku  a takřka neustále až do konce! Končili jsme kolem 01 hodiny ranní. Není to o počasí, ale o složení svatebních hostů a správně zvolené hudbě. Právě hudba na svatbu byla, jak se později ukázalo tím hlavním tahákem. Ale pojďme ještě na začátek svatební oslavy Šárky a Štěpána! Na první tanec jsem je vyzval krátce po 19 hodině a první společný tanec resp. malou tradiční ukázku najdete na Tiktoku. Ovšem ta pravá svatební oslava vypukla ne později, jak jsme předpokládal kvůli vedru, ale hned prvním tancem. Postupně jsem přidal další balady pro ostatní hosty a pak už zábava pokračovala převážně se starší muzikou a taky s bigbítem. 
Taky se hrály svatební hry. Jednu takovou jsem moderoval kolem 22 hodiny, kdy venku proběhl prskavkový taneček. Velký úspěch měl taky skoro tradiční novomanželský kvíz se zvedáním bot. Zkrátka a dobře to byla nádherná veselka na které se bavili snad úplně všichni! Asi 30 svatebních hostů a byli úžasní! Ženich byl pozorný a zastavil se u DJ na svatbu asi 3x jestli mám všeho dost, nevěsta taky, ale ta se ptala, jestli je všechno v pořádku a jestli bych mohl vyhlásit jídlo nebo jiné svatební pokyny. Ano, na svatbě působím jako svatební moderátor, ale taky jako zkušený DJ na narozeninovou oslavu nebo firemní večírek. To ale asi dobře víte a vlastně, teď už o této svatbě víte úplně všechno, tak se mějte krásně! Našim novomanželům ještě jednou vše nejlepší do manželství a zase v sobotu na další svatbě! Váš Petr Berka – DJ na svatbu a svatební moderátor! 


PS: ještě přidávám bonusovou fotečku z krájení novomanželského dortu….

Moc děkuji za výslužku!! 

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023