DJ na svatbu

Stodola Týniště 26.8.2023

DJ na svatbu ve svatební stodole v Týništi

Byla to další krásná svatba! Svatba česko-ukrajinská Sofie a Tomáše. Ano, mé služby DJ na svatbu si na poslední srpnovou sobotu 26.8.2023 již v předstihu rezervoval ženich Tomáš. Nejdříve bylo v plánu i nazvučení svatebního obřadu, ale z toho později sešlo a přijel sem pouze na svatební hostinu a vydržel do konce tedy do půlnoci.
Celá svatba se odehrávala v obci Týniště v místní stodole. Musím říct, že jsem slyšel na tuto stodolu samou chválu a musím taky říct, že zaslouženě. Majitelé vše pečlivě nachystali, taky se postarali o pitný režim, ale catering tu měl na starosti Jirka Krušina z restaurace Kalikovský mlýn v Plzni. Zase další místečko, které v Plzni dobře znáte a s Kalikovákem já často spolupracuji, takže jídlo opět nemělo chybičku a přesně tohle bylo slyšet po slavnostním obědě i od všech svatebních hostů. Pojďme ale ještě na svatební obřad. Ten začínal v 11 hodin kousek za stodolou v takové krásné aleji  a fotil i známý fotograf Jakub Šebek, kterého můžete najít i na IG nebo na jeho webových stránkách. Obřad tedy novomanželé již nazvučený měli. Zřejmě byla dostačující jedna reprobedna a kamarád, který pouštěl hudbu z telefonu, opravdu nevím jak to probíhalo….
Nicméně já přijel okolo půl dvanácté, kdy svatební hosté akorát přicházeli od místa obřadu a já si vše nachystal bočním vchodem než usedli k tabuli. Přesně tak jsme se domluvili v Tomášem (ženichem). Krásný mladý pár si řekl ANO a teď už chybělo, jen to to pořádně oslavit!

Hudba na svatbu od profíka

Opět se potvrdilo, jak důležitá zkušenost DJ na svatbu musí být pokud chcete mít klidný a bezstarostný průběh svatební oslavy. Odpoledne po svíčkové na smetaně proběhlo krájení svatebního dortu a Váš zkušený DJ se taky jistě postará o zábava pro svatební hosty, když jsou novomanželé na odpoledním focení. V sobotu 26.8.2023 byla teplota vzduchu někde kolem 28 stupňů, ale večer už dorazily přeháňky a silné bouřky. Ovšem v Týništi se tancovalo, zpívalo, jedlo a pilo až do půlnoci, kdy tu zábava končí. Jako DJ na svatby jsem si užíval každou minutu, kdy byli hosté na tanečním parketu a když nad tím tak přemýšlím s odstupem času, tak si vlastně uvědomuju, že svatebčané z toho tanečního parketu vůbec neslezli a prostě se pořád tancovalo, což je situace, kterou všichni jako já DJ na svatbu milují! 
Taky musím zmínit i svatební hry. Ty se hrály spíše v odpoledních hodinách a tady jsem jako svatební moderátor moderoval hry jako novomanželský kvíz se zvedáním bot, hráli jsme i hledání střevíců tj. najdi popelku, židličkovanou s úkoly, poznávání ženicha a nevěsty podle hmatu a nesmím zapomenout ani na svatební tombolu, která byla taky hodně úspěšná. Byla to skvělá veselka, která měla snad jen jedinou chybičku a sice tu, že zábava končila o půlnoci, jak jsem se již zmínil. Tak to ale stodola v Týništi má prostě zavedené kvůli nočnímu hluku v obci a s tím i do toho jdete, Majitelé jsou opravdu vstřícní a milí je s nimi parádní domluva. Pokud byste chtěli kontakt, tak klidně napište. Je tam opravdu nízký nájem, ale jako nevýhoda je ta, že přespání se nachází až v nedalekých Žinkovech a v okolí. Ale když máte rozvor nebo jednoho člověka, který nepije a rozváží svatebčany, tak i tohle problém a žádná překážka pro vás nebude:-) A pokud do toho chcete i pořádnou hudba na svatbu, tak se můžete ozvat!? Váš Petr Berka – DJ na svatbu a moderátor


PS: Tomášovi děkuji za milé hodnocení mých služeb ve vyhledávači Google
a nebo ZDE 

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023