DJ na svatbu

Peckův mlýn 13.8.2023

DJ na svatbu pro (Romea) Romana a Julii

Možná to zní divně, ale mě to osobně na této nedělní svatbě připadalo. Jen příklad: Máte holku, lásku svého života a už spolu chodíte od 14 let, máte dvě krásné děti a pak si ji vezmete za ženu. Přesně to je případ Julie a Romana, kteří si objednali mé služby DJ na svatbu a já za to moc děkuji! Byla neděle 13.8.2023 a tohle byla parádní svatba na Peckově mlýně na Útersku. Krásné prostředí, naprosté soukromí, příroda…, tady prostě chcete mít svatbu! Néé náhodou je právě Peckův mlýn tolik oblíbené svatební místo…A dobře to věděli i naši novomanželé…
Ale pojďme na tu 13-ku- Tohle číslo provázelo naše novomanžele po celý život. Dost dobře si nepamatuji jak to přesně s těma třináctkami bylo, ale vzpomínám si snad jen na to, že jsou spolu již 13 rokem… další odůvodnění, proč 13.8. jsem již při proslovu nestihl nebo spíše neslyšel…

Výborné složení svatebčanů a ještě lepší svatební párty

Pojďme ale na samotný obřad. Ten si Julie s Romanem také objednali a byl standardní a začátek měl přesně v pravé poledne. Na slavobránu a na další fotky z této krásné svatby se podívejte jako vždy na mé profily na Instagramu nebo Facebooku. Svatba to bylo venkovní a dokonce i na neděli vyšlo krásné tropické počasí a teploty přes 30 stupňů stejně jako v sobotu, kdy jsme byl na zámku Zbiroh. Jakmile zaznělo ANO, tak probíhalo focení a já jako DJ na svatby byl v pohotovosti, jelikož jsem vše po obřadu přestěhoval asi 30 metrů od slavobrány na místo konání svatby pod velký stan pro 50 svatebních hostů. Nejdříve se podávala polévka a poté přišel na řadu raut, kde si každý mohl nabídnout dle svého gusta na co měl právě chuť. Čas běžel a jako zkušený DJ moc dobře vím, že hosté si chtějí po vydatném obědě povídat a bavit se, tak jsem podkreslil oběd a odpoledne příjemnou pohodovou muzikou. Až v odpoledních pozdních hodinách se začalo tancovat. Na první tanec Romana a Julie se podívejte v krátké ukázce na Tiktok. Stačí otevřít tento odkaz a budete přesměrováni na můj Tiktok profil. Po prvním tanci ještě tance pro rodiče a také ostatní svatebčany. Už tady jsem si říkal, že to bude skvělá svatební párty a to se večer také potvrdilo. Všichni svatebčané strašně fajn lidičky, kteří bylo pozorní, hlavně ženich! To už dlouho nepamatuju, aby byl ženich takto pozorný a ptal se, jestli mám vše tj. pití a jídlo a všeho dost? Moc děkuji Romane! Připadal sem si, jako bych byl jeden z vašich svatebních hostů, díky za to! Večer jsem pak zvolil jako svatební DJ správnou hudbu. Hudba na svatbu jak říkám, je vždy základem každé skvělé nejenom svatební párty!
Abych nezapomněl, hráli jsme také svatební hry.  Největší úspěch pak měl svatební tombola, kterou si připravili novomanželé a udělali dobře!
Zkrátka a dobře svatba, kde vyšlo snad úplně všechno snad i podle představ našich novomanželů. Já jako DJ na svatbu jsme byl jako ryba ve vodě! tančilo a zpívalo se až do časných ranních hodin, takže z mé strany absolutně v pořádku:-) Děkuji za pozvání Romane a Julčo! Mějte v manželství jen štěstí a k Markovi a Martínkovi ještě další dětičky! Váš DJ na svatbu Plzeň Petr Berka! 

ffR

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023