DJ na svatbu

Zámek Zbiroh 12.8.2023

DJ na svatby na zámku Zbiroh

Byla sobota 12.8.2023 a o mé služby DJ na svatbu měl zájem Jindra. Spolu se svou dnes již manželkou Janou si vybrali pro svůj velký den překrásné interiéry zámku ve Zbiroze. Tento zámek nabízí také nádherné zahrady, kde se také uskutečnil i svatební obřad a nebo pak Muchův sál, což je sál, který pojme více jak 100 lidí a je to něco nádherného! Přesně tyhle prostory si vybrali tito novomanželé, Jana s Jindrou. Je pravdou, že byli na hodně svatbách a Jindra mi pak poslal e-mail, kde bylo, že mé služby DJ na svatby byly ty nejprofesionálnější. ostatně budu se snažit udělat screen tohoto e-mailu. Taková reakce hodně potěší, ale musím říct, že jsme se na jejich svatbě dost zapotil:-)) Hned vysvětlím: Jednak byla tropická sobota 12.8.2023 a teplota vzduchu přes 30 stupňů a jednak bylo dost těžké v prvních minutách dostat svatební hosty na taneční parket. To se nakonec sice podařilo, ale až před 22 hodinou. Ano, to se prostě někdy může stát a hlavně, když počítáme i další faktory, jako např. počasí, na sále bylo příliš světla atp. Nicméně svatebčany se na parket posléze podařilo dostat a pak jsem si jejich svatbu užíval i já jako svatební moderátor DJ:-)

Pohádkové svatby na zámku Zbiroh

  O tom dostat svatební hosty na parket už jsem psal výše… Teď se podíváme jak probíhal celý večer pěkně popořadě. Svatební obřad začínal ve 13 hodin. Svatební obřad jsem tentokrát nezvučil já, ale zámek. Tak to tady chodí, ostatně na fotografie právě ze svatebního obřadu se podívejte na můj Instagram a facebook. Díky paní provozní, paní Páchové, se kterou spolupracuji na svatbách, jsem měl k dispozici i fotografie právě ze svatebního obřadu. Ten jsem bohužel nestihl, jelikož můj příjezd byl až na 16 hodinu odpolední, když už bylo po obědě a hosty čekala prohlídka zámku Tří císařů. Jako zkušený DJ jsem si dal i nějakou rezervu, abych vzhledem k tropickému počasí měl nějakou časovou rezervu. Mezi svatebčany jsem dokonce potkal i kolegyni z Prahy, která pracuje pro jednu pojišťovnu, která pravidelné objednává mé služby DJ na firemní nebo vánoční večírek a moderátor na jejich eventy v létě a o vánocích. Milé to překvapení, když mně viděla:-) První tanec byl nacvičený a já ho bohužel nestihl natočit! Natočil jsem ale tance chvilku po prvním tanci. Video otevřete na sociální síti Tiktok. Po prvním tanci dostaly prostor i svatební hry. Hrál se novomanželský kvíz se zvedáním bot a novomanželé měli připravenou i vtipnou svatební tombolu, která měla také velký úspěch mezi svatebčany. Na této svatbě jsem zajišťoval i fotokoutek s aparátem Instax Wide 300 o které si můžete přečíst více ZDE. Večerní minuty ubíhaly, hosté se bavili, já už výše psal o tancování při kterém jsem se zapotil, abych dostal lidi na parket, ale pak už to šlo jako po másle a hosté si veselku užívali spolu se správně zvolenou hudbou! Dobře a pečlivě vybraná hudba na svatbu je základem k úspěšnému svatebnímu večeru a to se také podařilo dle e-mailu Jindry, tedy ženicha. Mě se tahle veselka moc líbila. Byli to strašní hodní hosté, kteří s bavili a celková atmosféra také moc příjemná a snad jsem i já nemalou měrou jako DJ na svatbu přispěl i já a mé profesionální služby. S Janou a Jindrou jsme se před 01 hodinou ráno rozloučil, popřál ještě jednou hodně štěstí a poděkoval za důvěru. Snad se jejich očekávání naplnilo a na svou veselku budou vzpomínat i se svou malou dvouletou dcerkou Emmičkou:-) Děkuji! Váš DJ na svatbu Plzeň Petr Berka! PS: pár dní po svatbě ještě přišlo od Jindry tohle milé hodnocení. Děkuji!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023