DJ na svatbu

Resort Hulín 1.9.2023

DJ na svatbu Středočeský kraj

První zářijový pátek a přede mnou nabitý svatební víkend! Mé služby DJ na svatbu Středočeském kraji v Hulíně si objednala nevěsta Andrea. Spolu se svým snoubencem Lukášem chystali pro asi 40 nejbližších a přátel krásnou svatbu na ještě krásnějším místě, kam jezdím pravidelně min.  1x za rok a možná i díky spolupráci, kterou máme nastavenou s resortem, jako spolehlivý dodavatel DJ na svatby. Andrea s Lukym si objednali i nazvučení svatebního obřadu, který byl církevní a jeho začátek byl stanovený na 12:30 hod. Tentokrát se nekonal tradičně na mole, ale u rybníka. Na fotečky z této svatby se podívejte jako vždy na sociální sítě, najdete mne na Facebooku a také na Instagramu
Jen co skončil po 30 minutách církevní obřad, tak se svatebčané věnovali focení a novomanželům, kteří tvořili opravdu nádherný pár! Každý chtěl mít fotku! 
Následný přesun do restaurace a do hlavního sálu proběhl kolem 14 hodiny a k obědu se podávala polévka a svíčková na smetaně. Tady bych se nejraději taky oženil s kuchařkou, jelikož svíčková byla dokonalá! Jen bohužel nevařila kuchařka, nýbrž kuchař, takže žádné mé ženění zase nebude:-) 
Po obědě byl prostor na kávu, popovídání s přáteli a další odpolední focení. Resort Hulín ve Středočeském kraji kousek od Sedlčan je špičkový komplex, kde najdete ubytování až pro 100 lidí, mini ZOO, sportovní hřiště atp., takže hodnotit něco takového, kde mají se svatbami takové zkušenosti tady určitě nebudu. Jak říkám, parádní místo a špičková gastronomie, milé servírky, tady prostě svatbu chcete mít taky! Skvělá svatební oslava!
Já jako svatební DJ jezdím do tohoto resortu ve Středočeském kraji moc rád a snad se mi někdy poštěstí dorazit i vícekrát než jen jednou za rok….

Svatební mejdan v Hulíně

Po obědě, který byl vynikající měli hosté hned několik příležitostí, jak se zabavit, když naši novomanželé odešli na odpolední focení. Např. to byl speciální kvíz, který si sami Andrea s Lukym připravili pro svatební hosty. Byl to originální nápad a účast byla pro všechny povinná, jinak by hrozil trest, který měl být pozváním na večeři. Té pozvánky na večeři, ale od našich novomanželů se dočkal jeden ze svatebních hostů, který vyplnil test správně! To byla také výhra a motivace pro ostatní. Další zábavou na svatbě byl fotokoutek, kde měli svatebčané k dispozici spousty rekvizit a až 150 fotografií k okamžitému tisku. Hodina uběhla jako voda a z focení dorazili i novomanželé. Všichni čekali na první tanec, ale ten se nám maličko opozdil, tak jsme zabavil alespoň ty nejmenší svatební hosty lehčí diskoškou. Jako zkušený DJ a moderátor moc dobře vím, že pro děti to je na svatbě vždy hodně dlouhá chvilka, i když v Hulíně ve Středočeském kraji to pravda až tak není, protože tu najdete hned několik vyžití i pro ty nejmenší! První tanec přišel na řadu až kolem půl osmé večer, kdy jsem novomanžele pozval na taneční parket a na jejich nacvičený taneček se podívejte na Tiktok
Svatební oslava pak proběhla ve velké stylu a přesně podle očekávání. Svatebčany jsem neustále pobízel k tanci a začátek patřil spíše novější taneční muzice. Až později přišla řada i na domácí českou scénu a opět to byla dobře zvolená hudba na svatbu pro každou generaci. Měl jsem z této svatby moc dobrý pocit a dle slov novomanželů i ono i svatební hosté. Např. tatínek ženicha se po půlnoci se mnou přišel rozloučit, podal mi ruku, což mě osobně vždy potěší, když se s vámi hostí přijdou rozloučit. Vlastně s úplně pro ně neznámým člověkem na svatbě jejich dětí! Neskutečné gesto, kterého si vždy cením! cením si hlavně toho, že novomanželé byli spokojeni se službami DJ na svatby. Uvidíme a snad se dočkáme i nějaké zpětné reakce od našich novomanželů. V době, kdy píši tento článek je pondělí 4.9.2023, tak ještě času dost! Novomanželům patří velké poděkování za pozvání! Ať se Vám daří na společné cestě životem Andy a Luky a snad se někdy ještě potkáme na svatbě vašich přátel?! Váš Petr Berka – DJ na svatbu Středočeský kraj Hulín

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023