DJ na svatbu

Dvůr Gigant 9.9.2023

DJ na svatby Dvůr Gigant

Sobota a velmi, velmi poptávaný termín 9.9.2023 a mé služby DJ na svatbu si objednala nevěsta Lenka. Ještě se vrátím k tomu termínu…. tohle byl vůbec nejpoptávanější termín za celou dobu, co dělám svatby. Snad se mu vyrovná ještě jeden z roku 2018 a to bylo 18.8. Tyhle termíny chce u DJ na svatby zajistit i dva roky dopředu! Moc dobře to věděla i Lenka s Alešem, kteří si pro svůj velká den vybrali nedaleký dvůr Gigant. Moc hezké místo, kde si celý historický objekt můžete pronajmout na svatbu a zajistit vše potřebné. V letošním roce jsem tu byl na tom samém místě 10.6., tak podívejte na fotografie. Ty tradičně najdete i na mých profilech, na Instagramu nebo Facebooku. Novomanželé si objednali i svatební obřad, který měl začátek ve 13:00 hod. a byl standardní. Proběhl za stodolou a v sobotu bylo krásně. teploty stoupaly k výšinám, takže žádný spěch, hezké fotky a uvolněná atmosféra asi sedmdesátky svatebních hostů Léni a Aleše. 

Svatební párty to byla panečku jízda!

Celá svatba proběhla venku. jak už jsme psal výše, v sobotu 9.9.2023 bylo příjemné letní počasí a teploty šplhaly až na 28 stupňů, takže počasí vyšlo dokonale. Vlastně dokonalá byla celá svatba! Hostina proběhla pro nejbližší rodinu uvnitř a pro přátele venku, kam se po polévce přesunuli i ostatní svatební hosté. Odpoledne se toho moc nedělo, novomanžele čekalo jen odpolední dofocení skupinek se svatebčany a až se vrátili, tak proběhl první společný tanec. Na krátkou ukázku se podívejte na sociální síť Tiktok.
Jako zkušený DJ na svatební hostiny jsme očekával velkolepou svatební párty a mé tušení se opět potvrdilo! ještě bych určitě zmínil i svatební hry, které si novomanželé včetně mé maličkosti připravili. Já osobně jim moderoval jako moderátor svatební kvíz se zvedáním bot a svědkové pak obstarali sami i rok s novomanželi včetně svatební tomboly. Všechny svatební hry a soutěže se potkaly s velkým úspěchem a hosté se perfektně bavili. Důležitá byla hudba na večer! Hudba na svatbu je vždy důležitým prvkem a pokud zvolíte špatně, tak se vaši hosté sice dobře najedí, ale o zábavě na svatbu budou mluvit negativně ve všech směrech a to nechcete… Nechtěli ani naši novomanželé, kteří chtěli využít pouze mé služby DJ na svatby a proto si termín rezervovali  rok a půl dopředu. Jako svatební DJ jsme si jejich svatbu užil, jelikož to byla jedna velká jízda a spokojení byli i svatební hosté. To píšu na základě komentářů na Facebook, kam se taky můžete osobně podívat?! A když už tam budete, tak se rovnou podívejte i na hodnocení od nevěsty Lenky, které dorazilo hned po svatebním víkendu. Já děkuji za pozvání milí novomanželé a přeji pohodové manželství! Váš Petr Berka –DJ na svatbu, ale taky DJ na oslavu narozenin nebo DJ na firemní večírek.  

Svatba Lenky a Aleše

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023