DJ na svatbu

Angusfarm Soběsuky 23.9.2023

DJ na svatbu Nepomuk

Svatební sezona se pomalu blíží do konce letošního roku a já jako DJ na svatbu zavítal směr Nepomuk, konkrétně Angusfarm v malebné obci Soběsuky vzdálené od Nepomuka nějakých 5 km. Mé služby DJ na svatbu si objednala nevěsta Petra spolu se snoubencem Ondrou. Měli svatbu na špičkovém svatebním místě, kde jídlo je hotovým gastronomickým zážitkem pro každého gurmána. Svatební místo jako takové nehodnotím. Je to dle mého názoru jednou z nejlepších míst u nás, kde pořádají svatby profesionálně doladěné do poledního detailu, včetně usměvavého a ochotného personálu. Já tohle místo jako svatební DJ přímo miluju a letos v roce 2023 jsem tu asi po šestý. 
Pojďme na samotnou svatbu. Svatební obřad, který jsem také zvučil byl naplánovaný místní matrikou na 14 hodinu odpolední. Svatební hosté se začali sjíždět hned po obědě a já měl dostatek času na přípravu uvnitř a venku. Uvnitř, abyste byli v obraze jsem si zapojil a připravil aparaturu a venku jsem měl jednu reprobednu s mixážním pultem a notebookem. Vše bylo pečlivě nachystané a teď už se jen čekalo na začátek svatebního obřadu. Ten začal na minutu přesně a i počasí tou dobou svatebčanům přálo byť teploměr ukazoval hodnotu okolo 2o stupňů. Jen co skončil obřad proběhlo krátké focení skupinek a šlo se dovnitř. Všem hostům včetně novomanželů pořádně vyhládlo a podával se tříchodové menu, který byl neskutečný! Po obědě následovala objednávka kávy, protože se krájel i dort a necelých 30 svatebních hostů si dalo moc dobrou sladkou tečku před večerním rautem. Odpoledne pohodově plynulo a blížil se večer….

Svatební oslava v pohodovém duchu

Byla to příjemná oslava manželství Petry a Ondry, kteří už nějakou dobu spolu žili, prioritou bylo bydlení a až pak svatba. Někdy to skutečně život takhle naplánuje a bylo to moc příjemný pro všechny hosty. Novomanželé na naší schůzce říkali, že svatebčané budou trochu starší a ani nebudou chtít moc tančit. Tohle všechno jsem věděl, ale přesto jsem v podvečer pozval svatebčany na parket. A tancovali skutečně všichni! Vyhlásil jsem jako svatební moderátor svatební hru popelku, takže skutečně všech 30 svatebních hostů tančilo včetně novomanželů. Ani nebyl na programu první novomanželský tanec, takže vám ani nenabídnu malou ochutnávku na Tiktoku, ale fotografie samozřejmě mám na IG nebo FB, tak se určitě koukněte třeba i pro inspiraci. Od popelky už hosté moc netančili. Spíš to byly písničky na přání, které jsem svatebním hostům plnil a rád. Ať už to byli Wohnouti nebo Deep Purple, ano i taková přání jsem starším svatebním hostům rád splnil jako zkušený DJ na svatby. Svatební oslava byla na Angusfarmě moc příjemná, byť se moc netančilo, tak novomanželé slyšeli od ostatních samou chválu na mou maličkost. Provázel jsem odpolednem, jako DJ na svatby jsme plnil přání a myslím, že mohu říct i za sebe, že to byla povedené svatební oslava. Možná se až tolik netancovalo, ale i takové svatby jsem zažil a pevně věřím, že ještě zažiji třeba ještě letos a nebo v příštím roce. A tady bych chtěl říct, že svatební sezona v roce 2024 se pomalu začíná naplňovat za což jsem strašně moc rád. Díky, že jste dočetli až sem a loučím se s přáním všeho nejlepšího s úsměvem na tváři:-) Váš Petr Berka – DJ na svatbu.

Svatba 

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023