DJ na svatbu

Svatba Kalikovský mlýn 24.2.2024

DJ na svatbu Plzeň i v roce 2024

1.svatbu v roce 2024 jsem úspěšně odehrál na Kalikováku v Plzni 24.2.2024! Bylo to sice trochu na rychlo, ale svatba proběhla dle plánu a asi ani nevěsta nelituje, jelikož byla v rizikovém stupni těhotenství a lékaři ji svatbu před porodem nedoporučovali. Katka s Jakubem si řekli ANO v Plzni v restauraci Kalikovský mlýn a mé služby DJ na svatbu si objednala nevěsta Katka. S Katkou jsme se viděli na svatbě v loňském roce její pracovní kolegyně a na svou svatbu tedy chtěla využít pouze mé služby moderátora a DJ na svatby. A nebudu lhát, kdybych řekl, že mě to nepotěšilo:-) Svatba to byla menší do 40 lidí. Nějaké fotky včetně dekorací najdete v letošním roce tradičně na sociálních sítích Instagram a Facebook
Svatební oslava začínala ve 13 hodin svatebním obřadem na radnici v Plzni a poté následoval přesun do restaurace kolem 15 hodiny. Venku bylo krásné sluneční počasí, takže nějaké fotografie se svatebčany proběhly u radnice, v parku a posléze i na Kalikovském mlýně v Plzni. Oběd se podával formou polévky a pak už následoval bohatý catering, kde si každý svatebčan vybral to, na co má chuť. S prvním novomanželský tancem se začalo až kolem 18 hodiny a na ukázku prvního tance se podívejte  v krátké ukázce na Tiktok

Zkušený DJ a moderátor Plzeň

Jak už jsem zmínil, svatební oslava vypukla prvním společným tancem Katky a Jakuba kolem 18 hodiny. Následoval tanec pro rodiče a další dvě skladby pro ostatní svatebčany. Během večera panoval příjemná atmosféra, kterou jsem jako zkušený DJ podtrhnul vhodnou hudbou. Právě hudba na svatbu je nejdůležitějším prvkem a to si málokdo uvědomuje. Na začátku proběhly nějaké devadesátky včetně Macareny z roku 1996 na kterou tancovali snad úplně všichni, následoval Lou Bega  jeho Mambo No. 1, kde se zase zkušenější tanečníci předháněli v tanečním rytmu jive. Tohle všechno zkušený DJ na svatbu a moderátor vhodným citem doplňuje a dává svatebnímu večírku patřičné tempo! Ať už se jedná o maturák, ples, firemní večírek nebo svatební oslavu.
Pak přišli na řadu ženichovo kamarádi. A ti měli jiná přání a o něco tvrdší např. AC/DC a jejich hit TNT nebo U2, Red Hoti a další rockový velikáni, který každý dobře zná. A tohle tempo ženichovo kamarádů bylo taky dobře rozjeté. Vše jsem proložil během večera taky českou muzikou a byly to i další oblíbené a hlavně profláknuté hity. 
Ještě bych málem zapomněl na svatební hry. Ty kvůli těhotenství nevěsty neproběhly, ale jako doplňkový program měli svatebčané např. fotokoutek, obrázky a malování novomanželů dle předlohy a podle jednotlivých čtverečků a ten obraz škoda, že jsem si nevyfotil, protože byl nádherný a de facto každý svatebčan namaloval jeden čtvereček. No prostě pecka! Tohle jsem ještě neviděl jako svatební moderátor na žádné svatební párty! 
Vše důležité, co se událo jsem Vám „čtenářům“ předal a tímto se také loučím! Váš DJ na svatbu a svatební moderátor – Petr Berka! 

PS: těším se na novou svatební sezonu plnou krásných svateb:-)

PS: se zpožděním, ale přece dorazil do schránky tento e-mail od nevěsty… Děkuji Katko!

První svatba v roce 2024 na Kalikováku v Plzni. ANO si řekla Katka a Jakub

Krásná první svatba v Plzni…

Svatba 24.2.2024 Svatba Katky a Jakuba 24.2.2024[/caption

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023