DJ na svatbu

Svatba Resort Cedrus 20.4.2024

DJ na svatbu Praha

Byla to dubnová aprílová sobota jako každá jiná, ale tahle byla přece jen v něčem nepatrně jiná… Jiná v tom, že byla svatební a já se těšil jako malý kluk na pořádnou veselku v roce 2024 již druhou! A taky byla jiná s počasím, které bylo rize aprílové a byla pořádná zima! Al pojďme k věci. Mé služby DJ na svatbu si objednal ženich Tomáš a nevěsta Pavla. Pozvali mě do moc krásného resortu nedaleko Úval, kousek od Prahy. Byl to Resort Cedrus. Na fotografie tohoto krásného areálu se určitě podívejte na sociální sítě! Jak na Instagramu tak na Facebooku najdete pár mnou pořízených fotografií. 
Svatební obřad byl v plánu na 12 hodinu a byl plánovaný za jakéhokoliv počasí venku. Já dorazil v předstihu, abych si vše pečlivě připravil a nachystal na to správné místo. To se nakonec našlo pod pergolou, takže vše bylo ukryto i před nepřízní počasí. Teploměr ukazoval nějaké 3 stupně a zrovna se chystal na Resortem Cedrus nějaký mráček, ale naštěstí se vše stihlo, zaznělo ANO a už jsme mohli vítat a blahopřát novým novomanželům Ryšavým. Svatební hostina začala o hodinu později v nedaleké bývalé konírně. A právě tam se konala i svatební párty!

Veselka, která měla „šmrnc“

Ano, jak už nadpis napovídá, tohle byla veselka, která měla šmrnc! Nejdříve tedy byl na programu oběd. Všechny svatební hosty pozdravil ženich s jeho manželkou a poděkoval, že přišli na jejich velký den. Taky zmínil, že k tanci a k poslechu budu hrát já a jako zkušený DJ jsem také hosty pozdravil a řekl, na co všechno se mohou v rámci svatebního odpoledne a posléze i večera těšit.  A nebylo toho málo. Spousty aktivit nachystali novomanželé v podobě různých svatebních her nebo kvízů, ale nebyl to ten známý svatební kvíz se zvedáním bot. Vlastně tyhle svatební hry jsme v sobotu vůbec nehráli. Atmosféra byla skvělá, pohodová a hosté se bavili a já jako svatební DJ už chystal hudbu na večer. Hudba na svatbu začala prvním společným tancem Pavli a Tomáše. Na krátkou ukázku se určitě podívejte na sociální síť Tiktok, kde najdete všechny první tance. Na videu se také podívejte na to, jak to uvnitř konírny moc hezky vypadalo. Připraven byl i tanec pro rodiče, který jsme uvedl jako svatební moderátor a pak už začala svatební diskotéka a byla to veselice se vším všudy. Je pravdou, že začátek byl nepatrně slabší, ale to bylo z toho důvodu, aby si to hosté a novomanželé následně pořádně vynahradili:-) A tak se tancovalo a tancovalo a jedna zajímavost se tu taky najde. Byla to po dlouhé době svatba, kde jsem během večera nezahrál ani jednu jedinou bigbítovku! Až před koncem na přání kapela Kabát, ale to byla jenda jedna skladba. Jinak to byly samé taneční pecky z devadesátých let a z přelomu tisíciletí. To byla panečku jízda na kterou nikdo z hostů jen tak nezapomene! Včetně mě! 
Já děkuji za pozvání, svatbu jsme si i přesto, že jsme byl jako dodavatel užil a novomanželům přeji ještě jednou všechno nejlepší! 
DJ na svatby Petr Berka

 

PS: Tomášovi také děkuji za hodnocení mých služeb, které dorazilo na vyhledávač Seznam 27.4.2024, ale na to se můžete podívat ZDE

Svatba 20.4.2024 u Prahy

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023