DJ na svatbu

Svatba Statek Háječek 11.5.2024

DJ na svatby na statku Háječek

Je tu další květnová sobota s datem 11.5.2024 a tak se rýsovala další krásná svatba v květnu. Tentokrát pro Katku a Tomáše. Mé služby DJ na svatby objednal Tomáš tedy Paci a doporučení mého kamaráda, kterému jsme taky hrál na svatbě na statku v Mirošově před 2 roky. Já měl naštěstí volno a zároveň se Paci trefil, protože to byl poslední termín v květnu, který byl ještě volný. Nakonec jsem pak řešil ještě jednu poptávku, ale Tomáš byl rychlejší resp. jeho koordinátorka Svatby bez šablony. Jako DJ na svatby mám zdejší prostředí rád a zase nemusím nikterak představovat malebný statek nedaleko Hlohovic, kde máte absolutní klid, soukromí a veškerý servis na to uspořádat zde moc hezkou veselku. A to byl také případ Katy a Paciho! 
Svatební obřad byl plánovaný na 13 hodinu a byl standardní v režii místní matriky. Snoubenci si nekladli žádné speciální požadavky na hudbu, měli pouze vybrané dvě skladby na příchod nevěsty a příchod ženicha, rodičů a družby.  Jako DJ na svatby někdy vezmu veškerou hudbu na sebe a tohle byl částečně případ, kdy jsem těžil ze svých zkušeností. I proto si také vybral Paci na doporučení mé služby. Jako ostřílený, ale hlavně zkušený DJ jsem snad nezklamal…

 

Mobilní DJ na svatby Háječek

 

Jen co skončil svatební obřad následovalo focení všech svatebčanů tedy asi 40 svatebních hostů. Počasí přálo, tak proč nestrávit s přáteli a kamarádi sobotní čas venku u dobrého pití. Jenže jak šel čas, tak pomaličku svatebčanům vyhládlo a těšili se na jídlo. Oběd začal po 14 hodině polévkou s játrovými knedlíčky a pak následoval bohatý raut, takže o dobré jídlo bylo maximálně postaráno místním statkem na Háječku. 
Pak následovala zase pauza pro přátele a příjemné posezení, přece jen času bylo dost a první novomanželský tanec byl v plánu až v 19:30 což ideální čas a vždy to říkám snoubencům, že po sedmé hodině je to skvělý začátek a start svatebního veselí. 
První tanec si novomanželé katy a paci užívali na Lady Gagu a pro rodiče vybrali song od Michala Šindeláře – hořely, padaly hvězdy. Ostatní svatebčané se taky přidali a pak už jel celý večer ve znamení hitů z domácí produkce, ale i té zahraniční. Byl to takový průřez napříč generacemi. Je to svatba, takže hudba na svatbu dobře zvolená je základ! Jako svatební DJ bych vám mohl vyprávět….
Svatba to byla skvělá! Tancovalo se prakticky pořád na české pecky spíše rockového zaměření, ale nechyběly ani typické devadesátky, které každý dobře zná a nikoho neurazí. Svatební hry tentokrát probíhaly už v odpoledních hodinách venku za statkem, kde si vzali novomanžele do parády především kamarádi, kteří si připravili nějaké aktivity. Popravdě netuším, ale myslím, že jedna z her byl novomanželský kvíz se zvedáním bot. 
Jako DJ na svatby na Háječku jsem si veselku maximálně užil a těším se v letošním roce na další a další krásné svatby, jako byla tahle Katky a Tomáše. Novomanželům díky za vše a vy se podívejte na spoustu fotek! jsou tradičně na Instagramu a Facebooku a první novomanželský tanec jsem tentokrát nestihl. Asi jak jsem byl zamyšlený a pozoroval ostatní, ale mám alespoň krátké video z druhého tance pro rodiče, kde jsou taky oba dva krásně vidět. Tak koukněte na Tiktok a sledujte mě na sociálních sítích a také zde! 

Vás Petr Berka – DJ na svatbu

 

 

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023