DJ na svatbu

Svatba hotel Svornost Praha 4.5.2024

DJ na svatbu v hotelu Svornost

Na pověry v květnu nevěří dnes už asi nikdy a hlavně Helena s Tomášem, kteří si řekli ANO v sobotu 4.5.2024. Mé služby DJ na svatbu si rezervoval ženich Tomáš. Tomáš mě dopředu napsal, že to bude malá svatba asi tak do 30 lidí a že nikdo moc tancovat nebude resp. že to nebude nějaká velká párty. Taky chtěli s nevěstou Helenou nazvučit svatební obřad, který měl začátek přesně v pravé poledne. Jeden z jeho dalších požadavky byl, aby hudba hrála od 10 hod. dopolední, co se budou sjíždět svatební hosté. A konec pak maximálně v 22 hodin. Samozřejmě jsme požadavkům jako zkušený DJ na svatby vyhověl a přijel v sobotu do hotelu Svornost, kde jsem nebyla si 6 let, takže příjemné vzpomínky na hotel, kde dělají svatby běžně víkend co víkend a hodnotit jejich služby z pozice dodavatele nemá v tuto chvíli význam.

Svatba to byla malá, ale moc hezká

Začneme nejdříve svatebním obřadem, který byl v mé režii, co se techniky týče. Píšu to proto, že i zdejší hotel je na obřady také připravený, ale Tomáš chtěl nevím z jakého důvodu využít mých byť placených služeb ta svatební obřad. Obřad byl standardní a měl začátek přesně v pravé poledne na místní zahradě hotelu Svornost. I zde platí, že veškeré fotografie z této svatby najdete na sociálních sítích na Instagramu a také na Facebooku. 
Po obřadě se svatební hosté a také novomanželé odebrali do hotelu ke slavnostnímu stolu, kde se podávala polévka s knedlíčky a pak každý, již předem dostal na výběr z hlavního chodu. Já osobně jsme měl vepčřvou panenku a smetanové brambory.  Po obědě také následoval dort, který pro většinu svatebčanů znamenal jasný signál k objednání kávičky a posezení s rodinou a přáteli zkrátka v nejužším kruhu. Tančit jsme začali prvním tancem po 17 hodině. Na krátkou ukázku se podívejte na Tiktok, kde vkládám všechny svatební tance ze všech svateb, kde jsem jako DJ na svatbu a svatební moderátor. Následoval tanec pro rodinu reps. rodiče a pak už zábava pokračovala i v sobotu odpoledne s parádní muzikou a zase se potvrdilo, že správná hudba na svatbu je základem dobré a nezapomenutelné veselky. No a já jako zkušený DJ jsem se párty zhostil rád a ve velkém stylu. Źenich mě upozorňoval, že hosté moc tančící nebudou, ale já byl jiného názoru a musím říct, že de facto od samého začátku až do konec tj. do nějaké 23 hodiny jsme na tanečním parketu stále někoho měl:-) A díky za to! vybíral jsem klasický svatební mix známých hitů, které prostě nikdy nezklamou a vždy je dobré si předem „přečíst“ společnost a pak vybalit karty na stůl a to se mě, myslím, že povedlo. Helenka s Tomášem byli náramně spokojeni, p skončení jsme se rozloučili a já ještě dostal malou masovou výslužku, takže dvojité díky Heli a Tome! Ať se Vám daří a přeji velkou rodinu! Vás DJ na svatbu Petr Berka

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023