DJ na svatbu

Svatba Angusfarm 24.5.2024

Svatba Aničky a Honzy na Angusfarmě

Byl pátek 24.5.2024 a mé služby DJ na svatbu si v předstihu rezervovala Anička s Honzou. Jejich krásný svatební den chtěli vyšperkovat kvalitní hudbou a zábavou a hledali vyloženě sympaťáka a zkušenost. Právě zkušený DJ je dnes skoro k nerozeznání od amatérů, když si pořídí dostačující techniku a představuje se jako DJ na svatbu a moderátor. Tohle naštěstí Anička s Honzou nepřehlédla a viděla, co všechno a jaká zkušenost za mnou stojí od roku 2004, kdy jsem začal jako DJ z klubu působit výhradně na svatbách a privátních akcích. Jejich svatba proběhla v Soběsukách na zdejší Angusfarmě, což je místo, kde vás čeká radost z jídla. Špičková gastronomie vyhlášená po celé republice kousek od města Nepomuk na jižním Plzeňsku.
Jejich požadavek byl i nazvučení obřadu, který byl standardní a měl začátek ve 13 hodin. Už na poledne se začali ze všech koutů sjíždět svatební hosté a bylo jich celkem 40. Celý den pršelo a byl to škaredý den, ale jako blesk z čistého nebe i před obřadem pršet přestalo a tak jsme mohli být venku. Po svatební obřadu, jen co zaznělo společné ANO dokonce i sluníčko vykukovalo a bylo opravdu příjemně. Svatební hosté si ten den užívali pohodové atmosfér, výborného jídla a úžasných novomanželů Aničky s Honzou. K obědu se podávala knedlíčková polévka a jako hlavní chod kuřecí roláda a bramborové pyré s chřestem. Neskutečný zážitek a nic nezbylo! Sledoval jsem tváře mezi hosty, jak moc si spokojeně pochvalovali oběd.

Svatba, kde si „sedlo“ všechno

Přesně jak vystihuje nadpis. Na této páteční svatbě Aničky a Honzy si sedlo úplně všechno. Počasí těsně před začátkem obřadu se umoudřilo, odpoledne pohodičky se svatebčany a novomanželé v hlavní roli a večer od první písničky do poslední plný parket, takže co víc si můžete takový DJ na svatbu a svatební moderátor přát?!
Já bych se ještě vrátil k odpoledni, kde jsme hráli i svatební hry. Novomanželé si přáli i novomanželský kvíz se zvedáním bot a mohly být dokonce i ostřejší otázky…
S tancem pak otevřeli taneční parket všem svatebčanům venku na trávě, což byl prostor, který jsem tak ozvučil a mohli jsme být až do 22 hodiny venku, takže tam proběhl i prskavkový tanec. Následoval přesun di sálu, kde po malé chvilce ticha jsme pokračovali vstříc páteční diskotékové noci. Koukněte se také na fotky, které tradičně najdete na Facebooku a Instagramu. Ukázky novomanželského tance pak také na síti TiktokHudba na svatbu v pátek 24.5.2024 byla různorodá. Jak jsem již zmínil, tak mohlo jít do éteru a parket zůstal plný až do poslední minuty. Hráli jsme do 02 hod., ale je pravda, že ženich a spol. tancovali určitě minimálně do 04 dorána! Právě ženich táhl neúnavně tančící partu přátel a kamarádů a právě proto řadím tuto svatbu v letošním roce hodně vysoko! Jsou 2 nebo 3 svatby za rok, kde máte plný parket jak se říká od rána do večera. Byla to ta správná svatební oslava na Angusfarmě. Tímto bych to asi uzavřel jako Svatební DJ Plzeň jsem se jak se sluší a patří s novomanželi ráno rozloučil a odebral se do postele zdejšího penzionu, kde mi novomanželé také rezervovali noc a za to jim ještě jednou děkuji! Určitě mi to moc pomohlo, jelikož v sobotu ránu mě čekala cesta směr Tábor, přesněji řečeno  Slapy u Tábora, kde svatební víkend pokračoval  s DJ na svatby a moderátorem Petrem Berkou!

 

PS: děkuji za milé hodnocení mých služeb DJ na svatbu na mém Facebooku, které dorazilo 28.5.2024


 

 

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023