DJ na svatbu

Svatba restaurace Čp. 2 Slapy 25.5.2024

DJ na svatbu jižní Čechy

Tak a je tu sobota 25.5.2024 a hodně poptávaný termín na svatbu, ale já už jsme byl dlouho rezervovaný Tomášem a Soňou. Mimochodem mé služby DJ na svatbu jižní Čechy si rezervoval ženich Tomáš již v roce 2017! Ano odehrál jsem mu jeho první svatbu v Táboře která bohužel nevyšla, ale tohle manželství je podle něho na pořád a já tomu věřím, protože tolik lásky v sobotu ve Slapech kousek od Tábora jsem dlouho neviděl! Na tuto svatbu mě již rezervoval více jak rok dopředu a čím více čas utíkal, tak jsme se těšili všichni, já coby svatební moderátor a oni jako budoucí manželé, kteří vychovávají dcerku Sofinku.
Jejich místem činu, rozumějme svatebním místem byla restaurace čp.2 ve Slapech u Tábora. Na jednom místě se odehrál i církevní armádní obřad a posléze i svatební hostina. Ano, obřad měl v kompetenci armádní kaplan, ženich Tomáš je voják a na svatbě tedy bylo několik jeho kamarádů z naší armády. Už začátek obřadu se nesl v příkazech, armádo pochodem krok atp. Mimochodem svatební obřad byl naplánovaný již na 11 hodinu dopolední, takže moc toho spánku z páteční svatby na Angusfarmě určitě nebylo, ale já byl v pohodě, protože jsem byl ve společnosti bez lidí. Asi 40 svatebních hostů bylo svědkem vyslovení slibu manželského, který trval asi 40 minut. Ano tyhle církevní obřady tak bývají….
Počasí bylo oblačné, ale na sobotu hlásili meteorologové vydatný déšť, ale ten přišel až pozdě odpoledne a nebyl vydatný. Sice napršelo dost, ale za půl hodiny bylo po dešti. My se ale vrátíme ke svatebnímu obřadu, který skončil gratulacemi a následovalo focení. Novomanželé se svými svatebními hosty dorazili na oběd asi na 12:30. Podávala se polévka a svíčková na smetaně, což byla klasika na jihu Čech a byla výborná! Obsluha také velice pozorná a vždy všechno pečlivě doplňovala, takže tímto bych stručně shrnul oběd a catering včetně obsluhy a my půjdeme na další děj této krásné svatby Soni a Tomáše, kde jsem byl jako DJ na svatby.

 

Na jihu Čech skvělá svatba

Jako svatební DJ mám za sebou několik parádních svatebních hostin a vždy se lidé skvěle bavili! Nejinak tomu bylo i v sobotu 25.5.2024 na svatbě Soni a Tomáše. Krásná svatba, krásných mladých lidí a jejich nejbližších a přátel. Jako zkušený DJ mám za sebou opravdu hodně zkušeností a moc dobře vím, že nesmí chybět i dechovka. Ta nechyběla ani tady a měla velký úspěch. Taky to byly aktuální hity nebo třeba hity nostalgické, které zněly éterem převážně pro Tomášovo rodiče. Během večera toho bylo opravdu dost a pařilo se celý večer až do rána! Prostě skvělá svatba, kterou si užili všichni svatební hosté. Svatební oslava proběhla ve velkém stylu ale nesmím zapomenout na svatební hry!? Hrál se novomanželský kvíz se zvedáním bot a také velice oblíbená hra rok s novomanželi, kde měli Tomáš a Soňa pro výherce připravenou láhev dobrého pití. Tahle svatební hra rozjela nevídanou svatební jízdu, která končila až nad ránem kolem druhé hodiny. Skvělá hudba na svatbu se opět potvrdila a já jako svatební DJ jsem opět odjížděl s pocitem dobře odvedené práce jako DJ na svatbu na jihu Čech. Veškeré foto najdete tradičně na Facebooku a také Instagramu. Ukázky prvního společného tance pak na síti Tiktok. No a dokonce i na hodnocení došlo?! Můžete si přečíst na Facebooku, ale i zde pod článkem. Za hodnocení moc děkuji!

DJ na svatbu jižní Čechy

DJ na svatbu jižní Čechy a svatební moderátor

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023