DJ na svatbu

Svatba Vítkova Hora Karlovy Vary 22.6.2024

DJ na svatbu Karlovy Vary

Další červnová sobota s datem 22.6.2024 a mé služby DJ na svatbu si objednala Lenka s Jirkou. Svatba se konala v Karlových Varech v krásném prostředí restaurace Vítkova hora, kam jezdím poměrně často a je to jak říkám moc krásné místo určené nejenom pro svatební oslavy. Tahle svatební oslava byla sice menší, ale o to více pohodová, kde se sešlo několik faktorů dohromady. Od počasí až po řekněme náladu a ostatní detaily. I já se cítil jako doma a tento pocit mám opravdu jen párkrát za rok, takže i já musím hodnotit tuto svatbu jako velmi povedenou po všech stránkách a popravdě není nic, co vím, že by něco nevěsta nepříjemného řešila. 
Lenka s Jirkou, už manželé spolu vychovávají roční holčičku Anetku. Mé služby hledali na internetu a oba měli jasno. Chceme zkušeného svatebního DJ, který to do Karlových Varů nemá daleko. No a když našli mě a zjistili, že jsem tam již několikrát byl, tak měli jasno a zkušený DJ byl na světě:-) 
Svatební obřad chtěli také nazvučit, byl standardní a měl začátek v 13 hodin. Počasí bylo příjemné, ale s větrem tam nikdo moc nepočítal a tak raději proběhl obřad dole naproti restauraci přímo ještě na terase. Přičemž původně bylo v plánu svatební obřad tam, kde je parádní výhled na obě karlovarské rozhledny a také přímo na Karlovy Vary. Na fotografie se podívejte na Facebook a taky na Instagram. Obřad trval jen pár minut, pak zaznělo společné ANO a už bylo veselo a taková ta tíha ze všech včetně novomanželů už opadla. Vše již bylo připraveno v restauraci, kam se také celá veselka a asi 4O svatebních hostů přesunula na slavnostní oběd. 
K obědu se podával hovězí vývar a svíčková na smetaně, takže řekněme svatební klasika- nemá cenu hodnotit služby zdejšího hotelu a restaurace, sám moc dobře vím, že vám zde udělají jako zákazníkovi vše, co si na očích přejete. A tak to má být!!

Velkolepá svatební párty v Karlových Varech

Tahle svatba Lenky a Jirky byla opravdu jedna velká párty v Karlových Varech! Budou já osobně jako svatební moderátor a svatební DJ dlouho vzpomínat. Milí lidí včetně novomanželů, kde krásně zapadnete i do řad svatebních hostů a ti vás přijmou, jakoby jste byl jedním z nich.Tohle se v dnešní době jen tak nevidí a moc za to děkuju. Opravdu jen párkrát do roku na svatbách zapadnete jako to poslední políčko do správného systému večera. Nevím jak to popsat, ale je to krásný pocit.
Svatba začala dětdkou diskotékou, ale tentokrát nebyla moc úspěšná. Děcka nechtěla tancovat, snad jen dva starší kluci tancovali a zachraňovali situaci během odpoledne, ale asi možná proot, aby přenechali večer dospělákům, protože tohle byla jedna velká jízda! Jen co si novomanželé ‚střihli‘ svůj první taneček, tak už to jelo! Ještěvás odkážu i na Tiktok, kde uvidíte krátkou ukázku jejich společného prvního tance. Večer nabídl skvělou zábavu a za vším opět hledejte správnou hudbu na svatbu a taky zkušenost DJ na savtbu. Jedině správným výběrem vhodných písniček a vycítění aktuální nálady se večer rozjel neskutečně a to jsem si říkal, že budu v 23 hodin doma na začátku:-) Omyl, ale takové svatby jsem taky zažil, kdy je pomalejší rozjezd a pak to jede. V tomhle případě se hrálo snad úplně všechno, ale hlavně osmdesátky, devadesátky a taky české hitovky. Lenka s Jirkou ani neměli žádné svatební hry, takže to byla opravdu jen o muzice a zde to stačilo pro všechny a bylo zábavy dost! Já děkuji za pozvání! Děkuji za apartmán a přespání! Ano i tuto možnost jsem dostal jako DJ na savtbu a moc si toho vážím! Ať se Vám Lenčo s Jirkou daří a zase třeba příště někde na svatbě vašich přátel! Váš Petr Berka

 

DJ na svatbu Karlovy Vary[/caption]

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023