DJ na svatbu

Svatba Hájenka Hromnice u Plzně 1.6.2024

DJ na svatbu Plzeň – Farma Hájenka

Byla to první červnová sobota a jak by řekl Josef Kemr ve filmu Na samotě u lesa, chčije a chčije, tak přesně tak by se dala charakterizovat sobota a počasí dne 1.6.2024 na Hájence. Hájenka je farma u Hromnice a já měl tu čest být již jednou na této farmě jako DJ na svatbu. Byl jsem tu asi před 4 roky a zdejší majitelé tu dělají velké pokroky! Líbí se mi, když peníze z pronájmů za svatby putují zase zpět do areálu a tady je ten pokrok vidět opravdu neskutečně, takže klobouk dolů! 
Pojďme na svatbu samotnou. Služby DJ na svatbu Plzeň si objednala nevěsta Hanka spolu s nastávajícím Ondrou. Tento mladý pár měl jasnou představu o své svatbě a tak i samotná před svatební schůzka byla pohodová a všichni jsme si sedli na jednu „notu“ Snoubenci nyní novomanželé požadovali i samotné nazvučení svatebního obřadu. Ten měl začátek na Hájence ve 13 hodin. Byl církevní a církevní je tak na ccá 40 minut. Paní oddávající vzala samotnou řeč včetně slibů hodně rychle kvůli počasí. Neustále totiž pršelo a neustále jsme odkládali začátek obřadu, až stejně proběhl o pár minut později a za deště. Všichni svatebčané byli vybavení deštníky a svatební obřad tak všichni zvládli. Ani gratulace neproběhly, reps. proběhly, ale již uvnitř velkokapacitního stanu o 30 metrů dál od slavobrány. Právě tam se také odehrávala slavnostní hostina a svatební oslava. Pršet přestalo až kolem 16 hodiny a tak na řadu přišly další povinnosti již novomanželů Hanky a Ondry. Bylo to focení, krájení dortu a posléze i foto koutek, který novomanželé zahájili osobně.

Svatební oslava na Hájence u Plzně

Ještě jsem zapomněl zmínit, že o catering se postarala restaurace Příšov se kterou jsme se potkal dva týdny nazpět na statku Slatina. Jídlo nemá cenu hodnotit, jelikož je vždy do posledního detailu perfektně vyladěné a moc chutné! Podívejte se na fotečky, které najdete na Facebooku a taky na Instagramu
Tahle svatba byla přesto hodně na pohodu. Líbí se  mi, když svatební hosty nikam a do ničeho nenutíte a přesně tak to měli v plánu i novomanželé. První novomanželský tanec proběhl až po 19 hodině. Podívat se můžete na krátkou ukázku sem na síť Tiktok. Ještě před tance jsme jako svatební moderátor připravil jednu svatební hru a byl to kvíz se zvedáním bot. Svědci si pak připravili o další oblíbenou hru rok s novomanželi. Svatební hry byly jen dvě a tím to taky stačilo, byť jich v plánu bylo ještě několik. Jako zkušený DJ není třeba hrát všechny hry, když se hosté baví jako v tomto případě na farmě Hájenka u Hromnice. Jako svatební DJ zde mám druhou svatbu a vždy se na tohle místo budu rád vracet! Svatba to byla pohodová a já děkuji, že jsem mohl být součástí této oslavy lásky Hanky a Ondry! Vás DJ na svatby Petr Berka!

 

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023