DJ na svatbu

Svatba U Pramenů Plzeň 8.6.2024

DJ na svatby Plzeň

Další červnová sobota a datum 8.6.2024. A další svatba! Tentokrát jsem nejel daleko, pozván jsme byl do hotelu U Pramenů, který je v Plzni oblíbeným svatebním místem, kde pořádají veselky týden co týden. Mé služby DJ na svatby si objednala nevěsta Kristýna. Spolu s Davidem chtěli využít mých profesionálních služeb včetně nazvučení svatebního obřadu a fotokoutku s aparátem Instax Wide 300. První víkendový den nabídl velice příjemné počasí a i skoro letní teploty na 25 stupních a to bylo tak akorát, aby většina svatebních hostů seděla venku pod pergolou, kam se vejde dostatek lidí. Na tuto svatbu si Týnka s Davidem pozvali asi 70 svatebních hostů a byly tam i nějaké děti. Ostatně novomanželé už také vychovávali asi dvouletou holčičku Nelinku. K dětem se ještě dostaneme, ale začneme svatebním obřadem. Ten měl pevný začátek v 11 hodin a byl standardní. Během pár minut tak byl tento pár oddaný a prohlášený za manžele a tak už to stačilo jen pořádně oslavit s rodinou a přáteli. Mezi svatebními hosty byl i fotbalista Viktorie David Limberský s rodinkou. Ta sobota mě osobně strašně utíkala… Hosté a novomanželé si pochutnávali na polévce a pak následoval bohatý catering, kde si každý nandal na co měl momentálně chuť a zase jak je zvykem U Pramenů v Plzni nemá cenu hodnotit z pozice svatebního dodavatele veškerý servis, protože se jedná o profíky, kteří, jak už jsem zmínil, dělají svatby každý týden a mají tedy patřičné zkušenosti.  

Svatební DJ Plzeň

V hotelu U Pramenů v Plzni panovala pohodová nálada, hosté se bavili hlavně mezi sebou, ale to byl tak trochu prostor pro ty nejmenší svatební hosty. Právě děti jsme bavil poměrně dlouhou dobu než jak kdy jindy. A bylo to asi tím, že jich bylo dost těch tančících a měly rády dětské písničky od Míši Růžičkové. Jako Zkušený DJ jsme si poradil s nejmenšími a v duchu už jsme se těšil na dospěláky. Bylo teplo a tak jsme nečekali, že budeme tančit už odpoledne, ale přeci jen jsme některé hosty donutil v tom dobrém slova smyslu, aby si to užili s dětmi třeba na písničky hlava, ramena, kolena, palce právě od Míši Růžičkové, která hlavně u nejmenších má vždy velký úspěch jako ostatní hudba na svatbu. Svatební oslava nebo chcete-li párty se rozjela až večer, ale první společný tanec našeho páru Týnky a Davida už proběhl odpoledne po dětské diskotéce. Hudba na svatbu byla jasně předem daná a vždy spoléhám na ty největší hity a nejinak jsem na ně spoléhal i v sobotu 8.6. na této svatbě. Jen co se večerní párty rozjela, tak bylo jasné, které styly budou dnes večer vládnout. Hlavně to byly klasické devadesátky a taky české a slovenské písničky. A někdy to byly pecky, které byly na přání a které jsem už dlouho neslyšel. Jen, co jsem se přestěhoval do vnitřních prostor kvůli hluku po 22 hodině, tak se jsem hrál už jen vyloženě česky  a když to byla skladba cizí, tak už to byl svátek:-) Jako DJ na svatby jsme provázel od začátku párty až do jejího konce a i tahle svatba měla svůj konec krátce po půlnoci. Ano, byla to náročná sobota a alkohol tekl proudem, tak asi stačilo. Já se rozloučil s novomanželi, popřál jsem hodně štěstí ještě jednou a odjel domů vyspat se na nedělní tlapkový den do Olympie. O tom si můžete přečíst na mém soukrémém FB profilu. Ale abych nezapomněl, tak fotografie z této svatby naleznete na Instagramu a také na Facebooku. Stačí kliknout na modrý odkaz a otevře se nová aktuální stránka. To platí i na samotnou a krátkou ukázku z prvního společného tance tohoto krásného páru. Ukázky najdete na mém Tiktoku. Taky jsme dostal v pondělí moc hezké a milé hodnocení, které se nachází i zde na této stránce níže přímo od nevěsty Kristýnky za které strašně moc děkuji! Váš DJ na svatby Plzeň – Petr Berka!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023