DJ na svatbu

Svatba statek Háječek 3.7.2024

DJ na svatby na statku Háječek

Je tu první červencová středa s datem 3.7.2024 a máme tu další svatbu na statku Háječek, na moc pěkném místě, letos už po druhé. Mé služby DJ na svatbu si tentokrát neobjednala nevěsta a dokonce ani ženich, ale dávná nevěsta Andrejka, která koordinovala tuto svatbu její kamarádky a já jí odehrál svatbu v roce 2021 na statku U nás za Prahou. Ona si na mě vzpoměla, že bych mohl nazvučit i svatební obřad a mohl podbarvit příjemnou hudbou i odpolední pohodičku. Nakonec jsem kývkl, i přesto, že se jedná o nestandardní čas a prostor pro DJ na svatby, ale i tak jsme si říkal, že chci být mezi lidmi, kteří se berou a já mohu být u toho a vidět se jak s Andrejkou, tak s jejím manželem Davidem na statku Háječek. A dokonce jsem poznal další lidičky, takže jsem za to rád, byť můj čas byl max myšlem do 20 hodiny než dorazí kapela. To je právě to, že řešili hudbu na svatbu a kamarádka doporučili mé služby, abych vyčlenil prostor odpoledne než dorazí kapela. Nakonec jsem začal balit před 19 hodinou a ani děcka jsme nestihli roztančit!
Pojďme ale nejdříve na svatební obřad. Ten začínal v 12:30 na statku Háječek a i tady se potvrdilo, jak moc důleřité je mít správně vybranou hudbu. Právě hudba na svatbu i na obřad je důležitým prvkem a vlastně i zvýrazňuje emoc, které tam jsou. To se taky podařilo, jen co si snoubenci Nikola s Lukášem, tak se jmenují jíž dnešní novomanželé, řekli společné ANO, tak už byla nálada hned uvolněnější a pohodová. Venku bylo příjemně, ale v dopoledních hodinách ještě pršelo a tak se až na poslední chvíli rozhodli novomanželé Nikol s Lukášem, uspořádat obřad až za Háječkem. Na všechny fotografie se podívejte na můj Instagram a Facebook. Měli to moc krásné!

Svatební moderátor a Dj na svatby

Tancovat se začalo až po 18 hodině. Původně byl plán už na 17 hodinu, ale znáte to?! Pořád něco:-) Nejdříve polévka, pak následoval svatební raut, kde si každý chtěl na co měl chuť a pak svatební dort atp. Středeční odpoeldne utíkalo a já jako zkušený DJ na svatby už toho zažil hodně, tak jsme si říkal, že 17 hodina s prvním tancem asi neklapne. Pořád se hráli svatební hry, ani tentokrát nevím jaké, jelikož se odehrávaly za statkem, kde jsem moc nechodil od aparatury. Vím, že proběhla oblíbená picí štafeta, snad možná i kvíz se zvedáním bot, to je prostě klasika. Já jako svatební moderátor a svatební DJ jsem se představil až po 18 hodině, kdy jsem novomanžele pozval na taneční parket, teda vlastně na dlažební kostky. Ano, tance se odehrávaly na nádvoříčku statku Háječek. Nejdříve byl v plánu tanec s rodiči, aby si jejich dva syny mohli v klidu odvézt na hlídání, ale to taky neklaplo. Níásledoval tedy první společný tanec novomanželů, pak tanec s rodiči a pak Jerusaléma. Hit, který spolu s další skladbou Macarenou, roztancoval všechny svatebčany a to byly skoro všechny skladby a už jsme se jako DJ na svatbu a svatební moderátor loučil. Určitě jsem taky natáčel na telefon, takže krátká ukázka společného tanečku Nikoly s Lukášem naleznete na síti Tiktok.
Bylo mi potěšením zahrát i na této krásné svatbě a vidět šťastný pár, kterému jsme hrál před lety na svatbě, jako spolu vychovávají malého Jakuba a taky tyhle novomanžele Nikolu s Lukášem. Jim také přeji hodně štěstí v životě a děkuji, že jsme mohl být součástí jako DJ na svatbu a užít si jejich svatební oslavu z poloviny:-)

DJ na svatby na statku Háječek
DJ na svatbu Petr Berka na statku Háječek u Hlohovic

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023