Svatba U Prejzků 24.8.2024

DJ na svatbu u další skvělé veselky U Prejzků

Ano. Stejně jako minulý týden jsem i v sobotu 24.8.2024 zajížděl na mé oblíbené místo a sice do penzionu U Prejzků ve Lhotce u Hořovic. Mé služby DJ na svatbu si objednala taky ve velkém předstihu nevěsta Veronika spolu se ženichem Jakubem. Oba dva, co jsem slyšel milují koně a dokonce sami mají své dva koníky. Když se podíváte na fotografie, které najdete zde na mých stránkách, ale také na sociálních sítích, tak si můžete všimnout, že všude na logu byly dvě koňské hlavy, i na dortu zde na této stránce. Podívejte se na Instagram i Facebook.
No ale nejenom láska ke koním, ale především láska k sobě je spokojovala natolik, že si řekli U Prejzků životní ANO v sobotu 24.8. 
Jak říkám, tento termín měli oba dva dlouho dopředu rezervovaný a to je dobře, než na poslední chvíli shánět DJ na svatbu to není žádná výhra, hlavně v tento žádaný termín. Já osobně jako zkušený DJ se jim postaral i o svatební obřad, takže celá hudba na svatbu proběhla opět v mé režii. V sobotu bylo poměrně dost horko, teploty šplhaly přes 30 stupňů a životní ANO těchto snoubenců zaznělo před zástupci státu lehce po 13 hodině. Oba dva neměli žádné velké požadavky na obřad i na následnou večerní zábavu….

Svatební DJ, moderátor a také koordinátor

Jako DJ na svatbu jsem poměrně vytrénovaný na večerní zábavu, ale i jako moderátor provázím během odpoledne. A to byl také případ Verči a Kuby, kteří si na svou oslavu pozvali do 40 přátel. Svatební oslava to byla sice malá, ale já jako svatební DJ mám rád tyhle menší veselky. Lehčeji a snadno zapadnete mezi svatební hosty a když je ke všemu ještě provázíte jako koordinátor, tak si leckdy i popovídáte  a nahlédnete do jejich života a snáze zjistíte, jakou muziku preferují právě svatební hosté.
Jak bylo horko, tak se ani nikomu nechtělo pořádně tancovat. Prostor tedy dostaly svatební hry. Přesněji řečeno jen jedna a to byl novomanželský kvíz se zvedáním bot. To je taková klasika, která rozproudí zábavu. Ale tady to bylo krapet jiný díky horkému počasí. Na taneční parket jsem vytáhl novomanžele až kolem 20 hodiny, tedy poměrně dost pozdě, ale zase to počasí… to mělo vliv i na večerní party, ale tancovat se tancovalo. Nicméně vy se na krátkou ukázku jejich prvního tance můžete podívat na Tiktok. Během večera jsem hrál jen osvědčené hitovky a dokonce došlo v tom horku i na Macarenu nebo ptačí tanec, takže sranda to byla veliká….
No a veliké překvapení následovalo před 22 hodinou, kdy mě nevěsta požádala o poslední písničku a já se z hosty jako DJ na svatby a svatební moderátor rozloučil. Možná trochu brzo, ale za vším stálo již několikrát horké počasí, které doslova vyhnalo svatební hosty ven na terasu, kde si spokojeně povídali. Já se tedy rozloučil, popřál hodně štěstí a odjel domů směr Plzeň. Už teď se ale těším na poslední srpnový víkend, který přinese zase dvě svatby v pátek a sobotu. Tak zase tady více o těchto svatbách a nebo na Instagramu nebo Facebooku, tak mě nezapomeňte sledovat @djnasvatbu.info

PS: musím zpětně Veronice za milé hodnocení, které mi přidala o pár dní později na firemní Google profil. Moc děkuji:-)

 


DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023