DJ na svatbu

Úžice 31.5. 2019

Na poslední květnovou sobotu roku 2019 si mé služby DJ na svatbu objednal ženich Tomáš. Viděli jsme se na svatbě jejich přátel minulý rok a Tomáš tak měl o zábavě na svou svatbu jasno. 

Jejich krásná svatba se konala v překrásném resortu Svět v Úžicích nedaleko Prahy. Tohle místo už jsem v minulosti navštívil, takže jsem moc dobře věděl, co mě tam čeká. Do resortu jsem dorazil na 14 hod. o hodinu později dorazili svatebčané včetně novomanželů. Společné polévka, svíčková a krájení dortu. V podvečer pak ještě několik svatebních her, které zpestřili asi padesátce svatebních hostů tento krásný den Šárky a Tomáše.

Oficiální svatební párty začala před 19 hod. prvním společným tancem a posléze i tancem pro rodiče. Večer se pak nejvíce tancovalo na staré české hitovky, ale svůj prostor dostaly i ty novější včetně kapely Wohnout. Jejich „Svaz českých bohémů“ se hrál během večera 3x a nechyběly ani písničky na přání. Opět převažovaly spíše ty české a tak hodiny utíkaly až se hodinové ručičky zastavily na druhé hodině ranní. To už byli všichni hosté na odchodu domů ze skvělé svatby Šárky a Tomáše. 

I já děkuji za pozvání a těším se v příštím roce na další svatbu jejich přátel v příštím roce. Na fotky se můžete podívat na IG nebo FB svatebního DJ Petra Berky:-)

Přidejte také komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023